Köpråd: BMW Z3? Vanliga fel?"

Haloj. Lite sugen på en Z3:a. Jag vill glida iväg fina sommar dagar och köpa glass. Så jag tror lilla motorn duger bra åt mig. Det som förbryllar mig är att det finns mindre handlare på blocket som säljer Z3:or från 60' och uppåt. De privata ligger skygt över dessa, hur kan det vara så? Är det nå fel på dessa bilar? Är dessa handlare skumma? Skruvade mätare? Stulna bilar? Jag förstår att de börjar bli gamla och skall ju rasa i pris, det är liksom rimligt. Beg priset på boxter lär väl trycka på uppifrån. Hur är de att äga? Dyra delar?



Svar på inlägget: Köpråd: BMW Z3? Vanliga fel?"



många privatpersoner har svårt att inse hur det ligger till med priserna, dom vägrar inse att deras ögonsten har rasat i värde. Därav många överprisade bilar på tex blocket.se z3 har väll inga direkta brister från fabrik, är väll mer ägarrelaterade fel.


Håller med föregående, inga direkta jättefel, baserad på beprövad teknik till stora delar. Personligen hade jag nog valt en lite större motor 2.8 eller den underbara 3.0, ljudet och vridet från en vettig 6:a är UNDERBART. 4:an i all ära den är inte dum (har en själv till frugan) men ljudet är trist och nog saknar man att slippa växla så ofta för att få lite fart.


De med större motorn är dyrare att köpa, eller så är det bara så att ingen låg pris handlare har en sådan. De borde vara dyrare att försäkra. Skumt är det


Undvik 1.8an som är väl träig, 1.9an är mycket trevligare och bättre. Men som sagt, karaktären på 2.8an är helt underbar. Jag vet hur stark den känns i min bil, så den bör göra en riktigt rolig leksak av en liten Z3a Kolla på www.autopower.se, där står mycket nyttigt om Bmw. Bla har Z-modellerna en egen sektion i forumet. Där bör du hitta vad du söker.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka