KÖPRÅD: Bakhjulsdriven bil för 100 000-120 000:-

nån jänkare annars



Svar på inlägget: KÖPRÅD: Bakhjulsdriven bil för 100 000-120 000:-



Sierra Cosworth RWD? Du kan nog fåtag i en rätt fin med 200block för de pengarna.


Audin är väl inte bakljulsdriven eller? Annars var det bra förslag.


Haha trodde du Nissan ligger efter i teknik mm lr? gå ut och börja veva på nån bult för att stänga av å sätta på:D


Jag hade kollat närmare på antingen Porsche 944 (951) Turbo eller en BMW M3 E36 3,2 Båda är grymt fina!


hade nog fan kört på något japanskt en GTR eller en supra kanske, beror väl på vad för ändamål man har , köra fort rakt? eller kurvor? nej jag vet att supra inte är så jävla taskiga i svängar heller MEN där är ju en GTR kungen


Inte orginal, om jag kommer ihåg rätt så måste man rycka en säkring..


Toyota Supra MKIV, Mazda RX7, Nissan 200sx s14.. Eller en Skyline GTR


porsche 944 Turbo är kung i kurvor riktigt läckra bilar med.


Har faktiskt åkt med en sån och den känns JÄVLIGT balanserad, men jag ser dock inte den som en riktig porsche, tycker bara 911 är en riktig porsche haha. Men anser dock att japanarna gör snäppet värre;)






vet inte om en falsk Porsche är värre än en äkta Nissan Porschen spöar Nissanen, och det går att trimma Porsche med. dessutom finns det vassare dämpare, krängshämmare bussning och allt det där, porschen är ju en komfortabel sportbil, en orginal Skyline mot en orginal 944 är ju inte svårt att räkna ut vem somfår stryk Sifforna är 48/52% viktfördelning på porschen har jag för mig.


en mercedes eller en 300zx funkar me


Asså de går att trimma en porsche haha. Det har jag aldrig sett någon göra med en Nissan;P jag vet iaf att GTR varesig r32-r35 är snuskigt feta och är ett hot mot alla porsche bilar^^ finns det några tider på porsche 944 turbo på nurburgring? skulle vara kul å veta


Inte för att jag känner till några tider, men hur rättvist är det att jämföra en bil från 1982 (som till stora delar härstämmar från 924 och 1976) med en bil som kom 1990 (R32), eller tom nyare? Inte för att åldern egentligen spelar någon roll om det är en bra grundkonstruktion, kolla bara på Lotus 7.


Honda S2000 är mycket fina bilar, Sjukt drag i de kan jag säga



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka