"köpråd": Pickis! modell mellanstor!

Tjenare! Har sedan i mars gjort i ordning chevan i ett lungt tempo med stereo, lack, massa pill här och var. Och nu var det dags för besiktning och den fick körförbud. Var helt rutten i bakre balkarna undertill och lite annat skit. Så nu måste en ny pickup inhandlas =/ Frågan är bara vad man ska köpa ? Vill ha något i liknande storlek. Kosta allt från några tusen till ca 150K Även diesel är intressant! 4wd är INGEN nackdel! // Emil



Svar på inlägget: "köpråd": Pickis! modell mellanstor!



Ford F150


Har haft en Dodge RAM SRT-10, Dodge 1500 4x4 och en gammal Ford F-150. Men om jag skulle köpa pickis igen så skulle det bli en Dodge med Cummins diesel i, finns ingen skönare sång ur ett par rostfria pipor.. Här har du en tex, ring och bjud han 150 ikväll.. http://www.blocket.se/varmland/340_hk_C . 17&w=3


vet inte riktigt vad den kostar men mycket bättre åickis än detta kan man nog inte ha Holden HSV Maloo kika på denna http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/2 . 460x0w.jpg (vet inte hur man länkar en bild ;( )


vill du ha någon form av komfort så undvik ford f250-350 och allt det står dodge på.. dessa modeller har stel framaxel. ford f150 helt ok chev har haft individuell framvagn sen 88 så dom går fint efter vägen. skulle inte rekomendera colorado dock.. mycket problem med dom.. en S10 av dom senaste åren är inte en dum bil alls..


ja holden hsv maloo är nog den snyggaste pickisen som finns, har en där ja bor som har en sån, han importerade den från australien och sisst ja hörde nått så va det den enda i europa så en sån lär du inte få tag på.


Har ett gäng Toyota Hilux D4D på jobbet, rätt trevliga bilar. Har även inkopplingsbar fyrhjulsdrift. Helt ok komfort och kul att slänga runt på terrängbanan


alla dodge har inte stel framaxel. kolla på 1500an. men den kanske e lite för stor? och bränsle ekonomin är nog sådär:P fastän den går på 4 cyl i ecodrivingen (Hemin). kolla på hjullagren om det är av årsmodell -05? om jag minns rätt. var ett produktionsfel så det var dåligt med fett i dem. känns riktigt bekväm att köra men A-stolparna kan vara i vägen ibland. Den lastar mkt och klarar av lite vikt.


Varför inte amerikanskt igen? V8 och stel bakaxel skall det vara, old school fun


Våran Dodge är jättefin att åka i, har du någon Dodge? Dodge Dakota? baserad på durangon och är mindre än en Ram med allt vad det innebär, annars så är Ram 1500 inte så mycket större än en F150, ser dessutom bättre ut. Ang Cumminsen så är väll det nya Generationen Gammal mercadiesel, du lär vara död och Ramen skrotad innan den motorn slutar gå.






Tack för alla långa och bra svar! Vet någon här om colorado är lite av S10's efterföljare ? man kan få en NY colorado för 119TKR ? :o


kan få köpa min för runt 15k


Blev en 2wd dodge med lilla v8'n !



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka