Köpråd - fälgar till min bil S40 - Bilder!

Ska köpa nya fälgar vilken dag som hellst nu. Men både jag och tjejen min sitter fast i beslutet. Det står mellan dessa 2 nedan. tacksam för svar om vilka ni tycker skulle passa bäst och gärna en motivering varför /Johan. KANDIDAT NR 1. dessa ville tjejen ha och velat bra länge nu finns även "machined" istället för svarta framtill. KANDIDAT NR 2. Dessa hittade vi på för någon dag sedan. gillar skarpt den polerade kanten innan fälgen börjar. + att dom var lite glesare. Som sagt. vad tycker ni? behöver lite smakråd och ev för och nack delar innan vi kan bestämma oss helt EDIT: Ingen som kan photoshoppa in ena fram på bilen och andra kak? så ser man vilken som passar bäst?



Svar på inlägget: Köpråd - fälgar till min bil S40 - Bilder!



dom du redan har e ju skitsnygga. annars tycker jag nr2


haha tack för svar jo visst är dom skitsnygga. men ALLA har dom + att det bara är 17" vi vill ha 18" istället och sänka den 20mm fram till


Jag röstar på 1an. dom skulle passa bättre på din bil än dom andra


ja det lutar liite mer över åt just 1 an men fan. är inte käker. vill ha lite glesare nästan :S



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka