Köpråd: Saab 9-3. Vilken årsmodell är bäst?

t3 (tror jag de heter ) är bara en LTT turbo på 154hk - finns ingen laddbar på instrumentbrädadan.. T5 = är fulltrycksturbo med 185hk och då finns de laddbar inne på instrumentbrädad över bensinmätare. Man ska nog kunna se de på sista dämparen på avgassystemet med - är den rund i slutet så brukar de vara LTT och är den med i rektangel så är de Fulltrycks.



Svar på inlägget: Köpråd: Saab 9-3. Vilken årsmodell är bäst?



Finns det inget anant sätt att se det på?


Stämmer inte. T5 är styrsystemet som sitter t o m 99 har jag för mig. Därefter blev det T7. T5an klarar av att trimmas högre utan att öppna upp blocket. Det enda som skiljer LTT och en fulltryckare rent motormässigt är inställningarna i datorn samt att jag tror inte att det sitter en magnetventil på LTT'n.


http://www.blocket.se/stockholm/Saab_9_ . 11&w=2 Där har du en grymt fin, t om Tjejkörd?


Brains - I Saab 9-3og mellan 98-02 finns de med T5an även där!


Så vitt jag vet finns det INGEN 9-3 med T5 systemet efter -00.


Rubrik redigerad. Se och lär till nästa gång http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar


Jaså? , så finns de inga 185 hk efter 00? :o


Där ser du turboladdningen om de e en FULLTRYCKS, finns ingen sån om de e LTT.


Det sa jag inte. Jag sa att det inte finns några med styrstemet T5 efter 99 eller 00. Dom finns med 185hk efter det men då med T7ans styrstem samt andra komponenter i motorn.






Du har ju sakerna på fel sida där Memme!


bilden är tagen ifrån google haha



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka