Köpråd: 1,4L "ljudbil"

skillnaden i bränsleförbrukningen är ju minimal fast du skulle ta en bil med lite större motor. om man t.e.x gemför bmw 316(e36) vs 318(e36) så e skillnade i förbrukning 0.02 liter/milen. å då e 318 redan märkbart piggare än 316 .



Svar på inlägget: Köpråd: 1,4L "ljudbil"



Skulle jag varit intresserad av en 1,6 eller 1,8 osv skulle jag nog ha behållt min e30 316 som jag sålde nyligen. Nu är det så att jag är intresserad av en liten, bensinsnål bil i clio/corsa klassen där jag ska ha ett grymt ljud i utan några större ingrepp pga att jag inte har tillgång till garage ex. Ontopic: nexius tack för tipset... din atos är ett exempel på hur min bil förhoppningsvis kommer höras(ljudet), mycket snygg!! Dock är bilen inte riktigt i min smak, lite för mycket" mormors bil" i det hela


VW Polo?? Toyota Starlet?? Nissan Sunny (vet ej om de finns 1,4) ??


min mormor råkar just äga en atos......... Men jämnfört med en fransk brödvagn och en tysk korvwagen så är det inte ett dumt val. vi kom 68 mil på 35 liter, och där ligger den stadskörning, blandad, landsväg osv. Varken mer, Varken mindre. inte Ecodriving heller. dock inte så bekväm på landsväg enligt mig, varvar på tok för mycket när den kommer över 100 knyck, dessutom så lär Puch dakotan utan kolvringar och förgasare verka som en raketräcer i accelerationen, dock så känns ju 60 knyck i en atos som 200 nerför mount everest i en helslut 740. Spännande!


haha det där är det bästa jag har läst på ett bra tag



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka