Köpråd; biltema eller volvo?

har lite tråkigt problem,kan inte leka med bilen då lamelen är slut o man ska ju byta lamel,tryckplatta,urtrampningslager. o då är frågan va ska ja köpa för sats? ska ja köpa biltemas sats för 1200,mekonomens för 2600,volvos för 2700 eller från örebro för 2000? just nu arbetslös så pengar finns de ju inte massa av tyvär o byta de sj e inga problem. vilka har köpt o använt sig av biltemas grejer? vill gärna ha svar,e de helt åt helvette med deras grejer? hade ju inte tänkt att ja skulle tig köra o burna varje korsning liksom,vill ha nytt o fräscht så de inte låter som att de håller på o rasar när man anstränger grejerna.



Svar på inlägget: Köpråd; biltema eller volvo?



kollat www.skruvat.se ? är väl typ samma som biltema, ADcenter, Mekonomen men har funkat fint till mina gamla volvos och mina nyare 9-3or.


Jag tror inte att Biltemas är skräp, du kan ju åka och jämföra vad du ser när du kollat på grejorna tex, materialet osv.


för ja ska till media mark o hämta min stereo som ja lämna in förut,kan ju kolla biltema då,vill ju inte stoppa i något skit i bilen. därför skulle de vara bra o höra från folk som använt biltema grejerna.


Har du redan slirat slut på kopplingen?


den var redan dålig ;P


Du står ju faktiskt brevid en volvo-butik på din bild så om du köper på biltema måste du ta ett nytt kort och byta...


Om du har för avsikt att trimma mer när pengar väl trillar in så kanske det är dags att skrapa ihop till en hårdare när den ändå skall bytas. Jag vet att du nämnde att pengar inte fanns i överflöd nu, men om du skall trimma vidare, så blir det ju dyrare då du kanske blir tvungen vid ett senare skede p.g.a att den slirar. Detta är som sagt endast OM du skall satsa på mer effekt.


klart ja ska trimma mer,kör ju bara på 0,5 bar just nu men de e för att ja vet att den e dålig,men ja undrar mest kvaliten på grejerna o va de e som skilljer,för alla ställen ja har vart o frågat på är efter orginalkoppling. fan för 2000 kan ja ju bygga om massa i motorrummet ju får väl hoppas på ett jobb,då spelar de ingen större roll egentligen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka