KÖPRÅD: Söker rolig och billig moped.

Hej Kommer eventuellt köpa en hel moped med lite uppskrämd motor , men vill inte ha motorn på den mopeden. Nån som har tips om någon billig moped ? Helst FS1 eller k50 etc.. motor och elslinga behöver det inte finnas på. JAG VET ATT DETTA INTE ÄR ETT ANNONS ELLER MOPED FORUM, OCH JA JAG HAR SKRIVIT PÅ MOPPEFORUM MM..



Svar på inlägget: KÖPRÅD: Söker rolig och billig moped.



Här är lite tips innan du köper en: http://www.youtube.com/watch?v=Ge7ySLzJh_8


Tackar Caromania


Sätt dig och spana på blocket.se och köp den som passar din prisklass?


Någon moppe med minarelli motor, stort utbud av eftermarknads delar.


Liggande Minarelli. Går jävla bra om man vässar dem, blev tyvärr lite för roligt för min del så nu måste man vänta 4 månader på körkortet!


Gilera stalker?


För alla som vill veta, Den mopeden som jag bara ska ta motorn av har: 74cc, 21mm förgasare, effektrör.. Minarellis vattenkylda AM6 Ska bli i stil med denna förhoppningsvis: http://www.youtube.com/watch?v=XBANpy72d4w


"JAG VET ATT DETTA INTE ÄR ETT ANNONS ELLER MOPED FORUM, OCH JA JAG HAR SKRIVIT PÅ MOPPEFORUM MM." Tråd låst!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka