Köpråd - Renault Megane FAS II

Börjat titta på en billig pendlarbil och fastnat lite för en Renault Megane 1.6 FAS II -03. Bra resultat på bilprovning, billig i inköp och god säkerhet för att vara en småbil är dom grejerna jag fastnat för.det jag oroar mig för är fransosernas hjärndöda lösningar. Hört något om att det ska vara ett helvete att utföra en sån liten sak som att byta en halvljuslampa i denna bil. Någon som känner till detaljer om detta? Byta en glödlampa är ju något man vill kunna utföra en kall mörk oktoberkväll i ösregn på max 3 minuter utan att man ska bli alltför blöt och arg... Finns det något annat man bör tänka på? Är av naturen skeptisk till franska bilar men tänkte ge denna en chans...



Svar på inlägget: Köpråd - Renault Megane FAS II



Nu har jag inte en Megane men dock en Renault. Att byta strålkastare var ett rent helvete! Man fick plocka bort fronten, samt att dem använder olika storlekar på torx hela tiden. Annars så funkar min bra. Bytt bromsar och sånt, stötdämpare bak och det gick busenkelt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka