Köpråd: Fulda vinterdäck

Tjena! Börjar bli dags att köpa vinterdäck nu, och dom billigaste jag hittat (nya då alltså) är Fuldas Kristall Montero. Tänkte höra om ni har nån erfarenhet av dessa däck? MvH



Svar på inlägget: Köpråd: Fulda vinterdäck



Ingen erfarenhet av dem, men generellt så är de billigaste däcken sällan bäst (eller ens tillräckligt bra).


Hyfsade så där, men har en tendens att vilja "kava"/plana upp när det är mycket "meja" ute. men annars så funkar dom bra på snö och is, med bra broms och styrförmåga men lite sämre drivgrepp ibland. Halvhyfsad styrrespons på dom, känns inte slingriga på sämre vägar..


Här är en tråd för vinterdäck säsongen 2009/2010. http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=152541 Lite resultat från årets däcktest, men Fulda har deltagit i något än. Men värt att spana in resultaten ändå om du hittar nåt hyfsat alternativ.


Sparar du verkligen så mycket pengar på att köpa skitdäck? Tycker det är den billigaste livförsäkringen som finns..1-3000 extra och få 5m bättre bromsförmåga på torr väg är värt en del bara de t.ex. när olyckan e framme, men men...vänta annars in alla däcktester som börjar publiceras nu i alla tidningar för årets däck.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka