Är detta hål i golvet?

hej. funderar på att köpa en golf gti 8v 1996 och fick bilder av ägarn på undersidan av bilen. upptäckte dessa 2 hål. är det hål i golvet? Nån som har en golf 3a som vet? höger fram, hål? vänster fram. hål?



Svar på inlägget: Är detta hål i golvet?



Det där ser ut som ventilationshål bara, inget att oroa sig över . Men du ser ut att ha lite rost att laga på tröskeln och vid gummipluggen.


oki. ja det finns lite jobb och även lite på lacken.


hur många trådar har du gjort om den här bilen nu ? en om motorn, en om fälgar, en om köpråd, en om det är hål i golvet, en om värde på baklysen ? hade inte en tråd med alla frågor i räckt ?


Instämmer..


ojj jävlar va smart du va. dra åt helvete.


fösöker bara hjälpa, o de blir rörigt med så många trådar, men tack för komplimangen


Det där gav dig varning nr 2. Nästa varning innebär även permanent avstängning. Skärpning!


Nu ska du inte vara otrevlig, du blir avstängd från garaget.org om du beter dig som ett arsel... Du måste ju förstå att du inte kan spotta ur dig nya trådar hela tiden, tex om golf 3 gti finns det hur många som hellst som du skrivit och om en audi med, blir bara rörigt och "skräpigt". Tycker annars oxå nån moderat eller admin borde gå igenom och rensa en hel del här, finns massa trådar om samma sak, fullt med trådar om fantasier och diverse dumma frågor och åsikter. Hoppas ingen nu tar illa vid sig. Mvh


Tycker ju att trösklarna skulle vara ett större problem än hålet i golvet att fixa..






Tycker det såg förhållandevis fräscht ut men är det inte dags att du bestämmer dig för om du ska köpa bilen eller inte? För ska herrn skapa sig en tråd om varje del på bilen så kommer den va såld när du väl bestämt dig och många på gorg kommer nog va rätt trött på dina trådar.... Får önska dig lycka till hursom och hoppas att du köper en handbok om bilen i fråga och försöker tänka lite själv



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka