Köpråd: Mim Juventus

Hej gode folk! Jag har fått ett fint erbjudande från en polare att köpa 4st mim juventus fälgar, i jätte bra skick (!) med nästintill nya däck. Plus bultarna som hör till fälgarna. Jag får köpa alltihop för 4000kr. Är de ett bra pris?



Svar på inlägget: Köpråd: Mim Juventus



Låter dyrt.


Jag jämförde lite på blocket. Skapliga däck men slitna fälgar, 5500kr:http://www.blocket.se/dalarna/BMW_Cheva . =6&w=3 Kantstötta, 3000kr:http://www.blocket.se/stockholm/Mim_juv . =6&w=3 Och inga av ovanstående annonser nämner något om medföljande bultar, tex.


jag hade då köpt dom om jag var du


Ja.


Jadå, och om du inte förstör dem, så håller de sig i pris. Då de inte längre tillverkas.


gillar du fälgarna så köp.. lessnar du får du lätt tillbaka pengarna när du säljer dom.. så köp o prova på din bil ifall du gillar de annars e de bara sälja o inte har du förlorat något heller.. du kan nog slita ut däcken helt med få tillbaka pengarna bara fälgarna är i bra skick så.. är det med centrumkåporna med lr?


Okej! Tror bestämt att jag köper dom. Japp, de är med centrumkåporna också.


Köp dom, ångrar du dig så är det bara skicka ditt tele nr i ett pm så;)


Helt klart vät det!






Känns bra med bekräftelse, tack för svaren!


Köper dom i veckan, får dom nästa vecka, underbart!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka