Köpråd:Rolig bil för 75000?

Tips på en rolig bil för 75 000 kr. Det är en polare som ska ha bilen. Krav:-Inte allt för gammal, gärna nyare än 00 -Inte BMW -4 el 5 sittplatser. -Bensinmotor Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd:Rolig bil för 75000?



Med Bmw får du säkert mest rolig bil med 5 säten för det priset men, Audi S4? 206 rc


Saab 9-3 Aero eller Alfa Romeo 156?


Kompisens far (som står för bilen) har ett dåligt förhållande till BMW så det är uteslutet pga det tyvärr, annars är det bra bilar såklart Fortsätt med förslagen!


Audi A4/A6 1.8T Quattro är ett alternativ kanske? annars kanske VW Bora/Passat som är lite billigare alternativ


s4 biturbo,m3,s2,v70r,s8,golf gti,a4 tq m.m.mm vissa är ju äldre än 00 men ändå


Lägger också en röst på Saab 9-3 aero 99-02. Ser bra ut redan från början, bekväm, bra innerutrymmen, hyffsat billig i drift och lätt att trimma om man vill. Finns många välutrustade sådana på blocket med lagom många mil på mätaren för dom pengarna. Om den är rolig eller ej kan ju diskuteras men för dom pengarna tycker jag det är en väldigt vettig bil.


Audi A4/S4 eller Mercedes AMG, typ C43 eller E50


Höjer budget till 75 000kr.


e50,e55 grymma bilar..polarn hade en sån.vilket slagskepp...blir en sån efter m3an



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka