KÖPRÅD" Koppling till volvo från biltema

ska byta koppling i min 945 turbo -95 och tänkte köpa nån värre lamel men köra med en ny orginal tryckplatta"från biltema" om inte nån har nån bra sida å rekomendera med ett bra kopplingskitt som tål mer än orginal koppling



Svar på inlägget: KÖPRÅD" Koppling till volvo från biltema



Köp en riktig förstärkt tryckplatta så kan du köra med orginal lameller, om du inte ska upp i nån större effekt såklart. Finns på kgtrimning.com Eller kolla efter beg. på t.ex blocket. Mvh


sen så e den kopplingen dem har på biltema till en vanlig sugmotor å inte turbo för dem har ju typ inga andra turbo grejor så som bromsar osv Så köp en redig koppling ist


FEEEL Den kopplingssatsen dom har på Biltema är till M90 from årsmodell 1994. M90 sitter alltid med turbo-motor i 940, B230FT eller B230FK.


vart kan jag köpa en förstärkt tryckplatta då?hittar ingen på KG


http://kgtrimning.com/kopplingspec.htm Tryckplatta 240mm förstärkt till B230 turbo m fl med M90 växellåda. Till det s k dubbelsvänghjulet. För vridmoment upp till 525 Nm med standard organisk lamell. TP-712 3295:- Lamellcentrum till TP-712 tryckplatta 20-splines M90 standard organisk lamell. LM-031 1095:- Urtrampningslager M90. 189232 335:- Tryckplattan finns även att köpa på Autoexperten för 2 968,00 kr.


http://www.bildelsnetto.nu/ har rätt så låga priser för övrigt. Här är Sachs/ZFs webbkatalog över deras grejer:http://webcat.zf-trading.com/index.asp?SPR=4 Kan få fram alla kopplingsdetaljer till din bil (som tillverkas av Sachs/ZF).


Är biltemas koppling något att ha då? Den kostade 1300, medans alla andra lameller kostar runt 2000-2500. Min koppling börjar bli riktigt dålig nu. Men farsan sa att han köpt en lamell på biltema förut o att den va oblanaserad så att allt vibrera som fan, så han fick lämna tillbaks den o köpa en vettig. Är det fortfarande så?


inte för att vara tråkig men skulle inte alla frågor angående biltemas prylar vara i biltema tråden? kom bara å tänka på de


köp autoherbas(stavas) 712 tryckplatta billigare en kg. sen på med en original lamell glöm inte att byta uttrampningslagret.






men vart köper jag den billigaste lamellen till en turbo 945a med m90 då?


jag köpte min från meca tror den kostade 1200kr där. det kostar mer att bara sitta att åka runt till alla olika ställen man handlar på.


Okej, dom verkar ju kosta runt där. Tack för tipset Men jag fick ingen sökning som matchade autoherbas, finns de någon annan Billig tryckplatta, för den medföljer inte om jag köper på meca förstår jag?


http://www.autokatalogen.se/afw/hudding . dNo=286314 där en den som jag har som passar till m90.


...712-tryckplattan från Sachs kan du ju köpa överallt, bara att jämföra priser. http://www.bildelsnetto.se/ har säkert bra pris.


Tryckplattan kostar lite mer än lamellen. Jag förstår inte att biltema kan ha lamell och tryckplatta för 1300 då :S. Är det verkligen skit?


någon som prövat?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka