S10 köpråd..

Tjena, Har gått och funderat på att skaffa pickis nu en tid i prisklass upp till 30 000 SEK. Har kollat en del på King Cab, men den största nackdelen är dess karaktär. Det är en riktig brukis utan några skojigheter öht. Sen har jag även kollat på Chevrolet S10 93-98. Problemet är att jag har som krav att man ska kunna lasta en snöskoter på flaket utan större problem. Samt att bilen även ska rymma två kattburar i "baksätet". På S10, finns väl bara två nödsäten? Någon som kan uttala sig om det går att spänna fast två kattburar där? Kanske uppfattas kraven som lite märkliga, men jag vill ha EN bil och slippa släpvagn. Hur är V6an i S10? Pålitlig? Är den någorlunda kvick? Lätt att hitta reservdelar till?



Svar på inlägget: S10 köpråd..



Övriga tips på "midsize-pickis" som uppfyller mina krav mottages också mer än gärna. Dvs, upp till 30 000;- Lasta skoter Kattburar i baksätet



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka