Köpråd: Fusion Vs Mds

Står i begrepp om jag ska byta. Men jag vet inte, vilket är bäst? Om det slår 1-2 db spelar ju ingen roll men överlag? Om ni kan/vill får ni gärna hjälpa mig med lite jmf på diverse. Typ 12" basar, diskanter, 6,5" osv osv. Tacksam för svar.



Svar på inlägget: Köpråd: Fusion Vs Mds



kom med vad du vill ha ut ur ljudet (finljud eller spela högst), vilken bil du har, vilken budget, vad du har för utrustning redan med mera.


Vi pratar total ombyggnad. Skarp ljud med en bra underliggande bas. Budget? Mindre viktigt. Men ska inte överdriva det iheller. har en som är skyldig mig en rejäl bunte pengar. Ska bygga om mitt ljud fråbn grunden. Kan tyckas onödigt (fråga min fru bara), men jag har fått lite erbjudanden. Så jag vill jämföra


Nu är det så här ATT ingen har på forumet vet vad DU tycker låter bra. Det bästa är att de åker till någon lokal handlare och provlyssnar. I slutändan så är det din skicklighet som byggare som är den avgörande biten.


Så kontentan är att ni tycker det är likvärdiga varor då? Bara hur pass känt märket är?


Jag har inga direkta fördommar men har varit med och gjort lite tester med fusion (bänkat steg osv) och även provat lite av deras saker och är fruktansvärt nöjd. Just nu har jag bara en pp12" bas i bilen och den spelar tillräckligt för mig. Och stegen leverarar effekten det står + några till (i rms)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka