köpråd på 10 tums basar i sluten låda

Hej jag håller på med att bygga lite ljud i min bil. Skulle få köpa ett par basar lösa så har byggt en låda men affären blev aldrig av så jag är ute efter 2 ST basar som spelar bra i en sluten låda på 50 L (25 per kammare). Vill ej överstiga 3000 Kr i total kostnad! Kan köpa beggat osv!



Svar på inlägget: köpråd på 10 tums basar i sluten låda



Blocket eller kolla dbakuten finns 10" are som går på under 1500st som inte suger stenhårt endå


Får du plats rent ytmässigt med 12" och steget klarar 1ohm(ja man kan köra 4ohm oxå) hade jag kört på 2st RE RE12D4 funkar bra i 25L per bas och kostar 995kr 1299kr för nya serien ReX Annars gillar ja hertz ES250. lite mindre djupbas än RE men låter ändå trevligt i lådor runt dem 25L du har. finns även i dubbel 4ohms.


DLS RW 10" spelar riktigt jävla bra å behöver inget jätte steg heller-


CDT Classic 1012 (har ja för mig de heter) , grymt goa basar!


Satsa på att ha en bas istället, och lägg dom pengarna på slutsteg. Pierre


Får man fråga om varför det måste vara just 10"?


fynda.se har 10" basar. dom blåa från proson tror jag det e.. har haft sånna riktigt bra ljud om man inte ska tävla lite mer hobby ljud=) fick riktigt bra ljud funkar i öppen och sluten låda=) billigt å bra kan man tanka å köra å dunka runt för pengarna som blir över ist=)


Fick tag i två st bra 10or för 1400.. specialkampanj två för priset av en ^^ Kan det bli bättre?


Hoppas det är ok om ja lånar tråden. Jag är oxå ute efter basar som spelar bra i små lådor. Har tänkt mig 2 st 10or som ska sitta vid varsitt hjulhus i en golf 3a. Och dessa ska vara lättdrivna(200-250rms) som både trycker på o spelar välljud för sitt pris. Har tittat på ex. Hertz ES 250, RE Audio RE o SR, Helix DB m.m. Har inte bestämt mig för va de får kosta styck. Men tror att ja kan få tag i hyffsade basar för mellan 900-1500.






Hertz ES250 är ett mycket bra val i den prisklassen, de spelar ruggigt musikaliskt och kan pressas ordentligt. Kör du sluten låda till dessa får du en härligt rapp bas som även gräver i de undre registerna. mvh mackan


Fick inte med Audiotop. Deras WF serie verkar ha va en favorit bland flera.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka