Köpråd: honda civic

Är ute efter en ny bil och är lite insöad på civicen, har hittan en som verkar intressant http://www.blocket.se/gavleborg/Honda_C . =3&w=2 det fanns lite rost på bilen men den är ju inte ny heller. så nu vill jag höra lite tips om allt möjligt! vanliga fel? bränsleförbrukning? mm.



Svar på inlägget: Köpråd: honda civic



Det där är nog bra. Jag skulle absolut be honom skruva ur "ljudet" för 5000kr. Vad ska du med det till? Det där är en vtec som går ganska bra och snålt. Det är egentligen bara rosten du kan vara uppmärksam på, och det kan finnas överallt. Sedan finns det inte mycket som kan gå sönder. Huvudrelät kan gå men det fixar du lätt själv, och fördelaren är en av de eventuella saker som kan gå snett. Är det en sjysst bil skulle jag absolut köpa.


Ja precis ljudet är jag inte ett dugg intresserad av! det känns som en bra bil förtutom rosten då, nackdelen är att jag bor 40 mil bort från bilen men jag är jävligt sugen ändå! det verkar ju vara en billig bil att äga och köra.


40mil för en civic tar ju emot, det förstår jag. Jag flög enkel resa 65 resp 50 mil för att hämta mina Rover Coupéer, men då finns det bara en handfull i landet. Problemet är att alla som säljer bilar ljuger, hur mycket han än bedyrar att den är i bra skick och inga skavanker så kommer det finnas skit på den som han inte nämnt och som du upptäcker direkt när du ser den. Och då står du där. 40mil hemifrån o med cash i fickan som bränner. Om du har möjlighet att få någon annan att titta så är det en bra idé.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka