Köpråd: någon som vet ngt om denna bmw 325 e36 turbo?

Den har legat inne sen i juli typ.. Konstigt att ingen köpt den ännu.



Svar på inlägget: Köpråd: någon som vet ngt om denna bmw 325 e36 turbo?



menar det.. drf jag tänkte kolla om ngn här på garaget.org kanske har varit & kollat på den lr vet ngt om den


Jag skulle gissa att de är en snackare, smidda kolvar och m3 koppling my ass. Bara namnet och den här övertyglande attityden han har avslöjjar en skojjare direkt.


jo han verkar lite virrig.. men man borde nästan åka & kolla på bilen bara för att..


räkna med ett kopplingsbyte. Dom som kör med 325 turbo kör knappast med en M3 original koppling Chippad är den iallafall


ngn mer som vet ngt? komigen detta är sverige.. världens mest välfyllda med skvaller & nyfikna personer!


det verkar lite skumt och om du känner dig osäker, ta med kunnigt folk, kanske känner du nån på beviks eller nån som kört 325 tidigare som kan följa med? men först, be honom om en sån enkel sak som namnet på firman i småland, säger han att han inte vet, ta förra ägarens namn från transportverket o ring o fråga om bilens historia, trimfirman m.m.. jag tycker iaf det luktar skum hamster... ajuste, glöm inte att redovisa för oss andra vad du hittade


Ring upp honom och fråga lite mer om bilen, han skriver ju inte så noggrannt. Värt att fråga är: -Om bilen är direktimporterad eller svensksåld? -Om han har kvitto från trimfirman? -Servad hos BMW eller inte? (Ta annars reda på reg.nr och ring en BMW verkstad så kan dom kolla upp det) Ta reda på tidigare ägare hos transportstyrelsen och ring och prata med dom om bilen så får du reda på mycket mer.


att denna turbobil skulle vara servad på bmw är det sista jag skulle tro


Nej, åtminstone inte efter turbokonverteringen, men innan dess. Det är mer något man ska kolla på när man köper originalbil dock! Kanske skulle skippa den punkten.






Rent spontant undrar jag hur han lyckas få ur 400hk med bara 0,7 i ladd när motorns originaleffekt är 192. Och om han bytt till smidda kolvar för att överladda motorn bör det också vara lägre komp i dem, vilket sänker effekten något. För att komma upp i 400hk med en hyffsat originalmotor bör han åtminstonde ladda drygt 1 bar. Eller har jag fel? Mvh Johan.


sen hänger orginal styrsystem med till 400hk?.. att man kör ifrån en nyare m3a låter inte som tillförlitlig fakta på effekt



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka