Köpråd volvo 940 GL - 91 med bilder .

Hej gott garaget folk . nu är det så att jag sitter och spanar efter en "mindre" bil än min van och åka runt med i vinter och även efter vintern då vanen ska säljas . Har hittat en som verkar vara rätt fräsch och välskött och så men behöver lite råd och tips så man inte köper grisen i säcken Här kommer det i allafall lite bilder. Volvo 940 Gl - 91 med b230FB motorn och M46 lådan Miltal: 29000 mil Färg: blå-metallic Antal ägare: 6 Besiktad t.o.m. 28 Februari 2010 och skattad t.o.m. Mars 2010 Airbag förare, Dragkrok, Elspeglar, LM-fälgar, Stereo, Stolvärme fram, Svensksåld, Vinterhjul - dubb Välservad 940 går bra Pris: 12000:- Men nu är det så att jag blev lite fundersam när jag kollade upp denna bil på transportstyrelsen då det står där att den hade gått 32000 mil vid senaste godkända besiktning 2009 - 02 sen även att det står att det är airbag förare , och som jag ser det så ser det ut som vilken volvo ratt utan airbag som helst ?? Så vore tacksam om någon volvo kunnig kunde se om det är en airbag ratt elr inte som sitter där ? Och sen vad ni tycker om bilen av vad ni ser på bilderna och sen vad ni tycker om priset och så ?? Tack på förhand Mvh Emil



Svar på inlägget: Köpråd volvo 940 GL - 91 med bilder .



Priset låter lagom tycker jag, bilen såg ju ut att vara "fin" i plåten Sen att den var så jäkla hög runt om är ju ett litet plus också då man kan anta att stötdämpare och fjädrar kan ha bytts.. brukar bli lite väl säckigt annars Airbag ("krockkudde förarplats") blev standard from årsmodell 1993 för 940 i allmänhet. ..och den ratten som sitter där ser inte ut som en airbag-ratt (inte som den from 1993 åtminstone).


jag tycker att det är för högt pris på den, 8000-9000:- hade varit mer lagom... angångde mätar ställningen, så kan det vara så att gamla mätare har gått sönder och dom har bytt ut den mot en annan som har gått 32000mil, och då har dom skrivit av mätar ställningen från den nya mätaren..


Ja den ser riktigt fin ut tycker jag , det ända man kan se på bilderna är att det ser lite konstigt ut precis mellan framblinkersen och mot skärmkanten till ner mot kofångaren . ser ut som en liten buckla typ. sen tycker jag det ser ut som vilken org. ratt som helst till en volvo 740/940 utan airbag. jo hög är den deffinitivt men det går ju att råda bot på sen :p Ja dom kan ju bytt ut mätaren men då kan dom ju skriva det i annonsen tycker allafall jag . Sen måste man väl ändå kunna pruta ner den lite tycker jag ??


Såhär såg allafall min airbag ratt ut som satt i min gamla 940 turbo 93a


någon mer som har någe att tillföra elr kanske vet ifall det finns flera olika sorters airbagrattar till 740/940??


Nej är ingen airbag i den, ja skulle antingen pruta ordentligt elr köpa en -95 så får du m90. Går att hitta billiga ltt.


firman ligger aldrig i hallsberg va? lite märkligt det där..skulle nog tänka 1 och 2 gånger om det verkligen är rätt bil till plåtarna eller annars är det något annat knas airbag ratt är det ej!


nja kanske ;P ja någe knas är de ju alltid =/ frågan är ju bara vad som är knas .



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka