Köpråd: Volvo(?) Kombi med stort bagage ?

Hejsan svejsan! Har funderingar på att byta bil i början på nästa år, så vill gärna ha lite förslag på kombibilar med stort bagage. Nu har jag en Volvo 945 -97. Har en hundbur i bagaget som tar upp nästan halva utrymmet och i maj så behöver även en barnvagn få plats Har mätt lite och det är på gränsen att båda 2 får plats samtidigt. Så en bil med större bagage än 945 vore intressant. Har kollat lite på V70, men bagageutrymmet verkade vara lika stort som i 945an. Helst så vill jag ha Volvo, men andra märken går väl det oxå. Prisklass: Ska ej köpa nu, vill bara ha lite förslag på modeller. Alla förslag är välkomna!



Svar på inlägget: Köpråd: Volvo(?) Kombi med stort bagage ?



Mercedes E-klass och Audi A6 har stora bagage, E-klass större än A6 och minst lika stort som V70


E-Klass har sjukt stora bagage. V70'n har lite mindre än A6 skulle jag tro.


E-klass rekommenderas inte om den inte är nyare än 2004. V70n har större bagage än Audi A6.


Mercedes -05 är 2cm bredare jämfört med V70 -05. Men beror på hur mycket hjulhusen tar upp av utrymmet i bagaget, vet inte riktigt hur de ser ut i bagaget. Så det får jag kolla upp och mäta när det blir dags för byte. Audi A6 -05 är 5cm bredare än volvon. Men de jag suttit i och sett, känns och ser mindre ut än volvon. Bredden på bilarna hittade jag på wikipedia. Får nog bli att åka till några bilfirmor och mäta lite innan ett köp.


En bil jag vet som har stort utrymme är opel vectra av senaste modellen. Vet ej om den lever upp til dina krav orkar inte läsa alla inlägg


Citroën XM eller Chevrolet Caprice, gigantiskt bagageutrymme i båda två


Både Citroen och Chevrolet har överlag ett rostskydd under all kritik..


Chrysler voyager, fäll ner sätena och du kan köra in en skoter där. Dock inte samma biltyp men värt att kolla.


Stämmer möjligtvis på Chevrolet men kan av egen erfarenhet säga att XM står emot rosten riktigt bra. Min förra hade över 45.000 mil på mätaren och endast lite lacksläpp på ena dörren.






Hur kan det spela någon som helst roll om det känns eller ser mindre ut när själva storleken är det som spelar roll?


V70 är mindre i bagaget än en 945.


9-5 mycket fin bil!


Har inte mätt, men audin ser mindre ut i bagaget, men hur mycket det skiljer vet jag inte, på bilens kaross skiljer det 5cm, men det behöver ju inte betyda att bagageutrymmet är 5cm bredare än volvon mellan hjulhusen. Självklart är det storleken som räknas och inte känslan.


Säker ? Trodde de var ganska lika, såg så ut när jag parkerade bredvid en V70 för nån vecka sedan.


Påstår inget utan grunder http://www.vibilagare.se/zino.aspx?page . brandID=10 Endast 1 av dom får 4/5 i betyg, resten ligger väldigt lågt. Då tack vare den kompletterande behandlingen (Citroen C5 3.0 V6)


100% säker, och faktiskt så är en 745 större än en 945


sant även om det inte är mkt


Volvo740an, vet du ens vad du snackar om ?! hitta en citroen xm i hela sverige som är bösigare än en 240-740-940... omöjligt efterssom karroserna på Xm är Galvaniserade!!!, jag tycker garanterat att du ska välja en Citroen Xm Break -95 till -00, 2.0tct 2.1td eller 2.5tdi!!! har en 2.5tdi, går utan problem och den slår snart över till 38k mil!!!! inga alvarliga problem såhär långt!!!


har för mig att citroen C5 har bland de största bagage bland nyare bilar. http://www.blocket.se/stockholm/Citroen . 17&w=3 honda accord av förra karossen har ju också ett grymt bagage + att den e skit snygg som "type s". en tjejkompis har en sån å hon har tre hundar å dom får plats. http://www.blocket.se/vasterbotten/Hond . 17&w=3 http://www.blocket.se/boden/Honda_Accor . 17&w=3 de e mina tips lycka till!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka