Köpråd - BMW 316 -95

Hej. Jag vet att det finns många trådar om BMW 316, men jag tyckte ingen passade mina fråga. Igår kollade jag på en BMW 316 -95 och den hade gått lite över 27000 mil och men ingen service hade gjorts på länge. Hur är BMW motorer efter dom har gått så långt? Finns det massa man måste byta? Sen ska den besiktigas mellan dec - feb , hur stor är "chansen" att den går igenom utan problem? Har någon några tips på hur mycket man behöver byta/ändra? Eller kanske tips övrigt man ska tänka på vad gällande denna BMW modellen? Priset ligger just nu på 14.000 Är detta ett bra köp eller slänger man pengarna i sjön?



Svar på inlägget: Köpråd - BMW 316 -95



Om du kollar på autopower.com så har dom bra beg guider just för Bmw..


Själva E36 modellen är riktigt välbyggd, och har den M43-motorn är dessa mil inget som helst att oroa sig för. Förutsatt att den skötts förstås, är det däremot den äldre M40-motorn skall du kanske se upp lite noggrannare. Varför? Läs begagnatguiden under E36 på www.autopower.se så förstår du Edit: Nu tänker jag fel, är det en 1995a så har den M43. Så strunta i det om M40. *



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka