Köpråd: Kombi 50-130tkr.

På grund av lite ändrade familjeförhållanden och diverse andra saker så behöver jag nu sälja monsterpickisen till förmån för en kombi.. Och jag har spenderat timtal på blocket och letat efter något passande, men jag känner nu att jag behöver lite hjälp på vägen Söker alltså en SNYGG kombi modell 2000 och nyare. MAX 130.000. Gärna 4kraffs eller bakhjulsdrift... renodlad FWD känns lite sådär, men alla alternativ välkomnas. Antingen snabb som tusan eller kanonsnygg och snål, de flesta alternativen tilltalar mig just nu. Är van vid att bilen dricker 2-3 liter vid landsvägskörning, så bensinförbrukningen spelar inte så stor roll, men visst, ju snålare desto bättre Jag har gluttat lite på Audi a4/a6/s6, volvo v50t5, saab, bmw 320-330/525-540 osv.. Kan tillägga att jag i våras hade en Audi S6 Avant -00, som jag ångrar som fan att jag sålde, då jag verkligen trivdes med den.. ///Tack på förhand



Svar på inlägget: Köpråd: Kombi 50-130tkr.



E-klassen ser iof lite gubbig ut men har ok med ös med 320 motorn... http://www.blocket.se/varmland/Mb_e_320 . =7&w=1 hadde iof gått långt... galet goa att åka långt i


glömde skriva att det behöver vara bensinare... då jag kör så lite skulle skattekostnaden dränka mig..


http://www.blocket.se/stockholm/Mercede . =7&w=3 lite mer ös...


Skulle kollat efter en 9-5 Aero -04a eller -05a Snyggaste modellen av SAAB. Mycket bil för pengarna


Min blåa kanske?


Agree. Mest bil för pengarna i dagsläget.


Den mercan var rikigt najs nån som har lite mer info om dessa bilar..? (som fanskapet inte rostar bort första året..)


Jerk-R: Jo din blåa var fin, men jag har svurit på min egna grav att jag aldrig skulle skaffa en V70 Saabarna är rätt najs åxå... men hur dana är de att köra? känns dom kvicka? 0-100?


Var det inte dessa som rostade som gamla Oplar?






Bmw 330i, kanon go motor i kombination men Bmws övriga plussidor; bra chassi, rolig att köra, bekväm etc. Trevlig och smidig bil helt enkelt.


330in ja.. hur är den i "snabbhet" i jämförelse med S6:an? Svårt att svara på kanske.. Är det E46 som gäller för dessa pengar?


Röstar också på Saab 9-5, låga priser, rymlig, komfortabel och snabb som attan om du väljer en Aero Alternativ? Tja, hittar du en Chrylser 300C eller Dodge Magnum för 130 000 (Tveksamt) så har du något som slår det mesta i manlighet. Eller så kanske den här kan vara något? http://www.blocket.se/stockholm/Nissan_ . amp;last=1


En E46 som gäller för dessa pengar, helt en 2004a eller nyare då dessa fick 12 istället för 6års rostskyddsgaranti. Aldrig fel det, övrigt bra att veta finns på www.autopower.se under modellguiden och E46. Prestanda? Ingen aning faktiskt, skulle tro att S6 är snabbare. 330i gör 0-100 på 6.6sek i alla fall, som ett riktvärde åtminstone.


mjo men då är dom likvärdiga.. tror min S6a gjorde 0-100 på ~6sek (automat)


st220 ? ligger runt 100.000:- får mycke bil för pengarna + 230hästar under huven


Om den har full service historik har den fortfarande rostgaranti (8år)...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka