Köpråd: Hyundai Sonata V6 -96

Jag har nästan bestämt mig för följande bil: http://www.blocket.se/stockholm/Hyundai . 11&w=1 Det jag undrar mest över är hur mycket en V6 dricker när det är automat? Andra tankar inför detta köp? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd: Hyundai Sonata V6 -96



http://www.rvs.se/diagnostic/page162.html Där står det att den ligger på cirka 10,3L på 10 mil.. MVH Andreas


10.3, är inte de lite väl mycket för en hyffsat modern japanare? Min bmw 540 med v8 går ju snålare:P då skulle jag nog tittat på en annan bil eller modellen utan v6an.


hur mkt drar din 540 med v8 ?? ja menar min gamla S60 2,4T automat drog vid snäll körning 1,25/mil. och då är den FULLSERVAD även automatlådan sköjd etc.


540 ligger 10.1 inte mycker mindre iofs men de är ju ändå större motor o 300 pollar, men tycker 10,3 låter mycke för en japare, okej om de hade varit en räser men så är inte fallet.


En gammal polare hade en Hyundai Sonata V6 automat typ 95/96. Växellådan rasade på den -> obra. Kanske inte är speciellt vanligt.


Om du ute efter en bränslesnå bil så ska du nog hålla dig borta från stora v6:or och automatlådor. Sonata med 2liters fyran samt manuell-vxl är en ganska trevlig pendlar bil; bra med utrymmen, komfort och lagomt pigg motor som inte dricker allt för mycket.


Har ägt min s60 2,5t automat i snart ½ år, har aldrig kommit över 1l/mil. Som mest, och då snackar vi hårdkörning så hade den dragit 0,97l/mil. Och vid snällkörning, som jag anser är inte fortare än 100km/h, lugna accelationer och gärna långa distanser så har jag som lägst kommit ner i 0,79l/mil. Och detta är verkliga siffror, alltså antal liter/körda mil och inga färdatorsiffror om någon undrar över det Att din drog 1,25l/mil vid snällkörning låter helt otroligt, måste ha varit nått fel på den ändå Detta var lite offtopic, vad gällande trådskaparens hyundaival kan jag inte hjälpa dig.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka