Köpråd: Barnvagn för tvillingar :)

Hej! Jag o min sambo väntar barn i början på maj och hade kollat ut en barnvagn, som vi funderade på. Men i fredags var vi på ultraljud och det visade sig vara tvillingar, så nu måste vi ha en tvillingvagn istället. Är det någon av er som har erfarenhet av olika vagnar o märken osv ? Vilka är bra ? Vad ska man kolla på ? Vi har iaf tänkt oss en med svängbara hjul på. Ska vi köpa en av nåt större märke, eller funkar en med nåt okänt märke lika bra ? Det verkar vara lång leveranstid på flera, så är väl lika bra att beställa så den hinner kommer innan bebisarna kommer. Prisklass max 10 000kr.



Svar på inlägget: Köpråd: Barnvagn för tvillingar :)



alltså barnvagnar., ! jag har en polare som jobbade på barnens hus.. Bland annat med att reparera barnvagnar dom fick in.,!! Han sa till mig när vi skulle köpa våran första barn vagn- Köp en Teutonia så blir det bra, vilket vi gjorde och va kanon nöjda.. många smarta lösingar och bra kvalle känsla.,! sålde den just.. Gummans syrra fick oxå tvillingar presis sm ni och dom köpte en Teutonia tvilling vagn med frmämrehjul som svänger.. dom e oxå nöjda, dock har dom en Bred dubbel vagn och storleken i sig är ofta ett problem men det är det ju oavsett märke om man köper en sådan.,! nu har vi en Phil&Ted syskon vagn ( mina barn 2år och en ännu ofödd ) och den är en sådan där barnen sitter ovanpå varandra om man säger så.,! riktigt smidig vagn att köra och hantera. Många smarta lösningar, nöjd som fan med den än så länge.. Kvalliteten ska va bland de bättre sägs det. dom borde kunna ha nån tvilling vagn som e rätt smidig i samma stuk.. för köper ni en vagn där ungarna ligger bredvid varrandra så förbered er på att vagnen är sjukt tung och osmidig i synnerhet för din flickvän.. MVH/ adde EDIT: http://www.philandteds.com/twin_index.htm dock satt dom bredivd varandra i denna men kikar man på info om den så är den inte särskillt bred Jämfört med många andra., http://barnvagnsguiden.se/index.php/Nyh . butik.html barnvagns tipps


Tack för tipset! Jo, vi har tänkt oss en vanlig tvillingvagn, så blir ju lite bredare än en vanlig. Men huvudsaken är att de går igenom dörrarna Har läst att man helst inte ska dela på tvillingar utan de ska helst ligga tillsammans utan någon vägg imellan, för att få mer trygghet, då de är vana vid varandra. Men har inte sett någon vagn som är så, de jag har sett är det ju såna där hårdliftar man lägger i och då blir det en vägg imellan. Men det borde väl funka det oxå ?


kan inget om barnvagnar och så men jag har några tips till er som ska få tvillingar 1. ge dom var sin identitet och då menar jag olika kläder osv....sätt inte på dem likadana kläder för det är gulligt, det förföljer dem resten av livet! 2. Låt dem delas i skolan, dock några år kvar men låt dem alltså gå i olika klasser, allt för att bli självständiga individer. 3. Ge dem lika mycket uppmärksamhet...mamma och pappa får inte favorisera var sin unge...understryker på jäkligt viktigt! 4. Lycka till=) jo jag är tvilling ska tilläggas!


+1 från ännu en tvilling. Håller med HELT!


Nja så behöver man inte hård dra det hela.. utan vägg emellan.. är dom e riktigt små säg upp till 4-6 månader är det kanske bra för dom att vara nära men inte jämt. dom lessnar på varann oxå..!! Samt om dom ska sova ihop i samma säng så kommer dom bara att väcka varanna och sömnen uteblir.Men första tiden är bra att dom är nära mycket.! Gummans syrra fixade egna rumm där dom sover oxå till sina tvillingar när dom va 6-7 månader.. Innan dess så sov dom inte ett skit. nu funkar det mer så som det sa funka.! Det blir lite extra knepigt med 2 små samtidigt!! men samtidigt är ju allting väldigt indiviuellt. man får prova sig fram hela tiden till vilken kombination och sätt som funkar bäst.,! men jag önskar er lycka till.


Urban Jungle skulle jag ha satsat på. Riktigt smidig vagn, där man har 2st liggdelar, och sedan byter du ut dessa mot sittdelar. Du kan byta ut en del åt gången, så att du har en sitt och en ligg om du skulle vilja det osv. Det är lite av en modevagn så det finns massor av tillbehör, klädslar osv osv till dom. Så gillas modellen kan man garanterat få en i passande färger osv. Den är lätt, svängbara framhjul ("stora" med luft) osv, vilket gör den lätt att köra runt med. Mått:Längd ihopfälld: 65 cm Höjd ihopfälld: 40 cm Längd: 102 cm Bredd: 75 cm Bildex på hur det kan se ut. http://www.blocket.se/pitea/Syskonvagn_ . 11&w=3 Äger en likadan fast för ett bar och är verkligen supernöjd.


Denna tråden kunde inte komma mer lägligt!!! 11.01. får vi veta om det är tvillingar eller ej som vi väntar så lite tips om en lämpligt vagn finns redan här!


Nu har vi bestämt oss för en vagn! Var och kollade i några butiker och testkörde ett par stycken. Teutonia kändes väldigt bred och klumpig, annars verkade den bra. Men vi valde en Emmaljunga Twin Nitro 2010 och köper till 2 mjukliftar till den osv, hamnar runt 10 000kr. Den kändes bra att köra, var snö och is när vi testade den och den funkade bra även i dåligt väglag, även fast hjulen fram är mindre... Blir att lägga en beställning på den i början på januari och så blir det leverans vecka 8 Produktbeskrivning Emmaljunga Twin Nitro är Emmaljungas nya syskonvagn med swivelhjul fram. Twin Nitro har förbättrat utrymme för barnen - nästan lika stort utrymme per barn som i en singelvagn - men kommer ändå lätt igenom alla standarddörrar. Twin Nitro kan kompletteras med mjuklift (Quadrolift eller Duolift) för bebisar 0-6 månader. Som sittvagn är den godkänd från 6 månader. Priset avser sittvagn med regnskydd. - Individuellt ställbara rygg- och fotstöd - Små swivelhjul fram, låsbara - Chassi i lättviktsstål - Vändbar sittdel - Ställbart styre i knäled - Plats för två Quadroliftar eller Duoliftar - Möjligt att ha ett barn sittande och ett liggande i ex. vis lift Vikt: 17,6 kg Vagnbredd: 79,5 cm Mått hopfälld: 85x79,5x50 cm Varukorgens lastutrymme: 30x57x20 cm Bredd på sittdelen: 64 cm (32 cm per barn) Sittdelens ligglängd: 90 cm


Såg ju jäkligt flashig ut! :-) Hoppas du blir nöjd.. den vägde ju inte fult så mycket så det e ju kanon!!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka