Köpråd: IPhone

Går i funderingar på ny telefon. är då sugen på att skaffa mig en iPhone. Någon som kan rada upp lite för och kanske nackdelar om den telen? MVH



Svar på inlägget: Köpråd: IPhone



Största nackdelen är att alla har den. Näst största är att du säljer din själ till Steve Jobs. Tredje största är att du kommer kunna uppdatera din facebook-status precis var du än är. Fördelarna är väl att du får en grymt najs telefon (fast bara om du jailbreakar, gör du inte det får du bara en helt okej telefon).


köpte en idag...3gs 16gb... Lånar tråden med en fråga: hur raderar man bilder i bildgalleriet, kommer ju inte upp en soptunna?...som sagt är jag ny med den så håna mig inte=)


Största fördelen jag tycker är ständigt internet. Nackdelar är väl att det är så ovant. Tar tid att lära sig hela telefonen. Samt att man måste jailbreaka telefonen. Tycker alla apps ska vara gratis.


Jag får upp en soptunna nere i högra hörnet. Måste bara göra bilden till "störst".


Ser bara fördelar med min Iphone, finns ju sjuuuukt många Apps, den där ficklampan är riktigt bra Man kan göra telen väldigt personlig vilket är riktigt fint, touchen lär man sig kvickt och surfa är en barnlek Skulle ju vilja ha tag på Iphone-gun, den där videon man sett många ggr på internet BTW, killer-rubrik man


En av nackdelarna skulle väl vara att Iphone har lika många returer som alla andra tillverkare tillsammans, visst det kan ha ändrat sig nu men den hade det förut i alla fall. Jag hade nog satsat på en HTC.


INGEN jag känner har någonsin haft en iphone som gått i retur.. å det är en hel del. Som sagt alla har en.. av en anledning. Stabil telefon.. helt enkelt. Värre var det ju med nokia.. var det n95 som dom hade 85-90% returer på. Well well.. I like iphone.


Tror jag inte riktigt på. Har en kompis som lyckades tappa sin i golvet typ det fösta han gjorde, vilkt fick skärmen att sluta reagera. Annars, nä, känner ingen som har haft någe större problem. Själv har jag haft min iphone i knappt två år nu utan problem.


Nackdelarna med iphone är väll att du inte får så bra kamera och den har ingen blixt, så fotar man mycket ska du nog titta på någon annan. Sen måste du använda Itunes för synkning och överföra filer, men det får var och en avgöra om man tycker det är bra eller inte.






Verkar inte vara så hållbar


Har en polar som köpte en iphone 3g på tradera den funkade inte riktigt han fick ingen täckning den var tydligen inköpt i italien inte stulen dock men han fick ingen täckning han hade tur och fick skicka tillbaka den(det ska inte spela nån roll var den är inköpt). Sen så är det många bedragare som har annonser om du köper beg eller "nya" via tradera eller blocket så var försiktig. Men det är riktig roligtelefon och du har ju allt samlat i ett det jag hört är att batteri tiden inte är så bra men det beror väll antgligen hur man använder den. Det är inte heller bara å smacka in sim-kortet heller å köra utan den måste aktiveras via itunes och ladda ner operatörsinställningar först det verkar som det här det brukar kunna bugga sig.


Jag var oxå skeptisk till kameran men jag får säga att den är fan helt okej ändå, min gamla SE C902 ska ha enligt dom 5mpx, i helvete heller säger jag, kamerna i Iphonen är bra mkt bättre, visst saknar ju blixt men i dagsljus och inomhus är den ändå okej


Folk stirrar sig blind på mpx det är viktigt men det är minst lika viktigt å ha ett bra objektiv. Har man ett kasst objektiv så kan du har hur mång mpx som hellst det blir ändå bara skit. Sen så köper man ju inte en telefon för kameran inte jag iallafall, är ju mer som en kul grej.


Say what now? Man aktiverar den itunes för att kunna föra över musik,film osv samt vara connectad till appstore.. Om den delen brukar bugga så är det nog att det är en person som är extremt okunnig med datorer, tog 2 minuter att göra det steget. Men nog om det :-) Det är en riktigt bra telefon, har vart en sådan person som byter mobil lika ofta som jag byter kalsonger, men har haft min 3g sen den kom. Känns fortfarande som en ny mobil i mina ögon, så har det aldrig varit innan, och alla apps som finns! Man kan pilla på mobilen i timtal! Finns inget bättre än att sitta på t-banan och läsa nyheter, kolla serier, youtube,mail osv osv! Toppen mobil du kommer inte bli missnöjd tro mig!


Megapixlar handlar bara om upplösning, inte om faktisk bildkvalitet...det är objektivets förtjänst. Undrar när folk ska lära sig det. Du kan köpa en 18 megapixlare på mediamarkt för 1990 som är bra mkt sämre än en 5mpx systemkamera som är ett par år gammal t.ex.... Men iaf, ta och teckna försäkring är nåt jag skulle gjort på en iPhone, Apple kan vara RIKTIGT griniga att ha o göra med... De kan verkligen gå LÅNGT för att slippa ta produkter på garantirep, och på så vis kan de ju visa upp fin statistik, som ni sedan sprider mellan varandra. Typ att iPhone inte har så stor felstatistik, ne precis, registrerad, men Apple nekar ju reparationer p.g.a. att folk har en repa i ett hörn osv. Men iaf, skulle försäkra den och skaffa skyddsväska...sen undvika piratskit i den, för de e också nåt som de kan anmärka på vid rep.


Jo tack att det handlar om objektiv m.m fattar väl vem som helst? vad för typ av optik det sitter innaför skalet etc. Nokia har ju begåvats med Carl Zeiss optik vilket i mina ögon gör att Nokia har grymma kameramobiler idag. Sen när vi ändå är inne på kamera i tele. de här med blixt i mobilen är ju en rätt bra bluff med, många tror dom har blixt i sina ultraplatta teles. men ist är det små LED som blinkar till när man trycker av. Bra ex. på tele. med riktiga blixtar är ju SE k800i, SE Satio..där är en liten del till varför dom har en liten söt bulle på baksidan


Jag har haft min iPhone i snart ett år.. Jättetrevlig telefon, det mesta finns som standard, finns det inte så kan man ladda ner/köpa någon app.. Enda nackdelen med den är att den är låst, så du kan inte få t.ex. Spotify att "ersätta" den interna musikspelaren.. Jag tänkter då främst på att använda knappen på micen för play/pause/next mm. Personligen hade jag tittat åt android i dagsläget, men där finns inte lika mycket apps. Min slutsats är att det är en väldigt bra telefon. Om man dessutom kan tänka sig att jailbreaka den så blir den nog ännu bättre. Du kommer med största sannolikhet inte bli besviken om du väljer äpple-fånen


det var just glasskärmen jag syftade på och som andra redan påpekat kan apple vara griniga att ha att göra med. har flera polare som bytte ut sina iphones mot just HTC med android och är väldigt nöjda med den telefonen, dessa är såvitt jag vet heller inte låsta. men som sagt är man säker på hand och inte tappar sin i-fåne så funkar den nog som den ska.


Denna person är värkligen inte okunnig med datorer. Men man måste ju fortfarande ladda ner operatörsinställningar som jag har fattat, det var inte fel på personen i denna fråga utan telefonen har läst om fler som har samma poblem med telefoner som är köpt utomlands när vi letade på forum för att försöka lösa det. Sen så är inte operatören så sugen å hjälpa till om du inte köpt telefonen av dom. Men som du skriver nog om detta, det är en riktigt bra telefon med många roliga app´s. Funkar den så blir man inte missnöjd. Ett till tips är att köp hellre en med förstort minne än en med förlite. Då ångrar du dig inte sen på grund av att du inte får plats med allt



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka