Köpråd, eller snarare övertala

Hej! Jag är en kille som snart har körkort och jag har en far som ska köpa en "liten fotvårta" att köra till/från jobbet med... Jag själv vill inte se mig själv sittandes i en Citroen C1 eller en Toyota Aygo Är det några som kan lägga fram några argument för att till exempel gå upp någon prisklasser och köpa till exempel en Mini Cooper eller ngt snarlikt? Även tips på bränslesnåla bilar vore toppen! Vi pratar om begagnat köp och runt 80-100.000 Säg inte att jag ska köpa mig en egen bil för det har jag inte råd med



Svar på inlägget: Köpråd, eller snarare övertala



Större bil = oftast säkrare Större bil = oftast bekvämare Större bil = inte nödvändigtvis dyrare i drift om man väljer en bra bil. Jag väljer utan tvekan högre förbrukning än lägre säkerhet och dålig komfort.


Toyota Auris eller Corolla Mazda 3 soppa snåla bilar men lite snyggare och bättre comfort.,!


peugeot 607


Honda,Golf ?


607:an är väll en rätt så stor bil?


*Annonsering inte tillåtet i forumet* Inlägg raderat /Hamilton


Coopern är en väldigt fin bil med BMW teknik. Prisvärda bilar med snåla motorer!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka