KÖPRÅD: golf GTI

är väldigt sugen på att köpa en golf gti då den ska vara både praktist och rolig, dessutom snygg. men det som får mig att tveka är att jag har hört att golfen har problem med pålitligheten. mycket småfel, typ at det läcker in vatten i kupen. har även hört om totala motorhaverier. ni som äger en golf GTI V och har haft den i ett par år. vad säger ni? är det mycket problem med den?



Svar på inlägget: KÖPRÅD: golf GTI



Var en VÄLDIGT fin köpguide i Bilsport nr.24 (tror jag det var) som beskrev det mesta som var positivt och negativt med bilen. Sen vet jag inte om du kört någon? Om du vill ha manuell eller DSG:n? smaksak enligt mig.. Men varför inte skaffa en mer udda golf? http://www.blocket.se/gavleborg/Volkswa . 13&w=3 Mvh


Sluta tipsa om Ed 30 bilen för fan. Kommer ju inte bli udda nå mer om alla skaffar en Nä men dom e fina


Hehe alla? Finns ju bara 30 st i Sverige, dom blir inte fler i antalet, bara fler i ägarantalet Men visst det är en del slantar för Ed.30, idag får du en riktigt fin Mk5 GTI för runt 150k med relativt låga mil.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka