Köpråd: Audi 100 Avant quattro

Som rubriken lyder, är audi 100 quattro något att ha eller? Vill ha en pålitlig och bra bil med 4hjulsdrift!



Svar på inlägget: Köpråd: Audi 100 Avant quattro



Ja det är bra bilar. Om det är prisvärt det eller inte beror ju på vad priset på den du tänkt dig köpa är. Mvh Tommy


C3 eller C4 kaross och vilken motor?


Ett bra val, jag har själv 100 TQS -89 dock en sedan, vet inte hur mycket avanterna skiljer sig mot sedanmodellerna men jag har bara positiva erfarenheter av den änsålänge, du ska passa dig för bilar i dom lite "billigare" klasserna, dom brukar ha lite störande elfel iaf enligt mina egna erfarenheter! Tycker du ska satsa på C4karossen då dom förmodligen fixat dom vanliga elfelen, om den ska vara pålitlig så hade jag nog satsat på femman på 2.3 liter, känns som att den är billigare än dom "stora" och "törstiga" V6orna!


Jag vill gärna veta vad du menar med "billigare klasserna", då elfelen fanns i stort sett i alla Audi bilar under 80-tal samt 90-tal och långt därefter. Så att C4an har färre elfel är nog fel att säga. Vissa har elfel, andra inte. Mvh Tommy


C4. Ja motor vet ja inte, har inte tittat ut en specifik bil än så, vilken är att föredra?


2.3:an skulle jag valt, mer kraft i v6:orna men jag är osäker på om driftsäkerheten är lika bra. Har både sett och hört en del om dom motorerna.


Aa okej tack!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka