Köpråd:bra dator högtalare i prisklassen 1000-1200 kr ~ 100-120?

finns det att köpa bra datorhögtalare i den prisklassen?Jag vill kunna vrida på ganska mkt utan att det låter illa,och högtalarna får gärna ha mkt bas:)



Svar på inlägget: Köpråd:bra dator högtalare i prisklassen 1000-1200 kr ~ 100-120?



Gå in på prisjakt och läs lite omdömen.


Jag tror inte du får några bra grejer för de pengarna, försök istället att hitta en riktig stereoförstärkare på begagnatmarknaden och bygg sedan ett par smålådor med 6*9:or och koppla in. T ex. en sån här: http://www.blocket.se/vastmanland/Mycke . =8&w=3 Creative gör färdiga högtalarsystem men såvida de inte har bättrat sig de senaste två åren är det skräp som säljs tack vare deras goda rykte som de byggde upp på 90-talet.


skulle gärna göra det men jag har inte råd


logitech gör skapliga 2+1 system som faktiskt låter helt ok, visst de orkar inte med någon jättevolym, men de aktiva subbarna är riktigt imponerande för det priset med bra djup i basen. har själv modellen som heter Z3, vill ha för mig att jag gav 5-600 spänn för dem... edit: jag skulle nog rekommendera dessa: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=62384


Kör själv med ett par Logitech Z-2300 som spela grymt bra, är riktigt nöjd med dom http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=38792



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka