Köpråd: Honda Accord 2.0i Aerodeck Kombi (136hk) -95

Hej, Ska kika på en "Honda Accord 2.0i Aerodeck Kombi (136hk) -95" imorgon... http://www.blocket.se/goteborg/Honda_Ac . 15&w=2 Den är importerad och avställd, men ser mycket fin ut på bilderna. Någon som har erfarenheter av dem? är det en bra bil? Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Köpråd: Honda Accord 2.0i Aerodeck Kombi (136hk) -95



Måste det vara kombi?


Honda är ju honda så det är bra bilar. men kolla speciellt skärmkanter osv efter rost.


Nej, men den låg så nära, så därför kikar jag på denna.. Verkar som att det går att få ner den till en 13-14k.


Verkar även vara en väldigt udda modell, blir det dyrt att laga en sådan?


Ovanlig plåt kanske, men du ska väl inte fin-laga en bil för 15k om du skulle smälla? Osäker på vad det är för motor i den där. 13-14 k låter bra. Fattar inte att jag gav 9k för en passat-79 en gång i tiden.


Där har du en trotjänare. Motormässigt behöver du inte vara nå orolig. Jag hade en likadan motor i min Accord från 90 och den rullade över 40,000 mil utan några bekymmer. Därimot så gillar rosten dessa karosser. Men det är bara en bagatell om man vill ha en bil som går bra och säkert. Jag hade slagit till. du blir ju också ganska ensam om just den dära modellen. Men som sagt. när man köper bil så bör man ju kolla dom senaste besiktningspapprerna också. är tråkigt om man ska behöva börja med att byta spindel-leder m.m.


Okej.. Bara karossen som är ovanlig alltså.. 13-14k, sedan måste jag ställa på den också..


Den skulle tydligen vara väldigt fri från rost, men det märker jag ju imorgon hur det ligger till i verkligheten. Japsare brukar ju vara pålitliga för övrigt!


Kikade på bilen idag.. Varken ägaren eller föregående ägare visst något om kamremsbyte eller oljeservicar, det var väldigt dumt. Inga sommardäck följde med, utan endast åretruntdäcken som satt på bilen finns. Annars fungerade allting fint, och det var inte en rostfläck på bilen! Ska ringa hondaverkstaden imorgon och se om de har någon historik på bilen.






Du vet att du kan maila regnumret till bilprovningen så mailar de tillbaka de tre senaste årens (tror jag) protokoll.


De tre senaste är det, så har bilen gått igenom UA kan det gå tre år bakåt. Men med en massa ombesiktningar kan det bli som så att man får ett orginal och 2st från ombes, dvs bara ca ett år bakåt


Nej det stämmer inte för jag fick 8 protokoll på en bil jag kollade på. Men det kanske beror lite på vem som handlägger ärendet?


Fanns papper från de 3 senaste åren, det var blanka papper, något år fick dem byta bromsskivorna bak. Det är nästan bättre att de är massa fel på spindelleder osv, då vet man att sådant är bytt!


Ja det är sant, men det kanske också är så att de håller bättre än på en v70. Nej men skämtåsido, visst slitage beror ju på hur bilen körs. Det är ju ingen räsermodell direkt så det är säkert en bil som behandlats varsamt vid rödljus och i rondeller.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka