Köpråd

Hej är ny här på garaget. tänkte nu fråga er om lite råd:cool: har ungefär 100.000 kr och har haft massor av funderingar på vad för schysst bil man ska köpa för dessa pengar men har inte riktigt kommit på ngn. vore nice om ni ville ge mig tips och info om bilar. negativa saker med dem och positiva saker, om det är billigt å trimma enkelt å hitta dela. jag allt ni kan komma på. Tack på förhand! MVH:Mellander:D



Svar på inlägget: Köpråd



Testa sök då det redan finns massor av trådar om just detta sen kan du kolla rubrikanvisningarna som finns här: §2 Innan du postar (gäller forumet) . Använd sökfunktionen. Din fråga kan mycket väl redan vara ställd och besvarad av någon annan. §3 När du postar (gäller forumet) . Välj en rubrik som tydligt visar vad tråden handlar om och följ rubrikanvisningarna som hittas i en klistrad tråd i varje forum. Trådar som inte följer rubrikanvisningarna kommer att låsas eller raderas utan förvarning. . Trådar och inlägg skall skrivas i för ämnet lämpligast forum. . Samma inlägg får inte postas i flera forum (s.k. korspostning).


Läs igenom Rubriksanvisningarna och gör en mera specifik fråga. http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar Låser härmed tråden.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka