Köpråd 9-3 Aero 02

Hej! Är sugen på att köpa en saab 9-3 aero -02. Vad ska man tänka på? Vad är dom "vanliga" felen? Vill ha all info jag kan få=) Vad är ett rimligt pris för en 9-3 aero -02 som gått 11000mil??? vad tycker ni?? Tack på förhand....



Svar på inlägget: Köpråd 9-3 Aero 02



Det är kedja. Kolla in stcs.nu oxå. Annars så kan du ju bläddra igenom alla dessa sidor: http://www.garaget.org/forum/search.php . 1794627394 Mvh


Ett fel jag känner till som en del haft problem med är vevhusventilationen. Det kan bytas med ett uppgraderingskit för cirka 1500 spänn på verkstad så är det lugnt eller så gör man det själv för typ en hundring!


Saabverkstaden här hemma tog 990kr för detta inkl. material, kitet kostar ca 330kr till bilen. Helt klart värt att göra vare sig det är gjort eller ej.


Menar du att det är värt att göra även om det redan är gjort på bilen??


vilken 9-3?? ss/sc elr og93? jag sitter på en hel del info om og93 aero iaf... annars kan du toksöka på stcs


Ge mig all den infon då hehe.. det är en og som är aktuellt...


Är det redan gjort kan jag inte tänka mig att det är nödvändigt men annars är det en billig motorförsäkring om det inte är gjort I och för sig brukar dom rengöra den vid service tror jag, men skadar inte att byta detta ändå! Ska göra det på min!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka