Köpråd: vad ska man köpa?

Har letat efter en Golf R32 (tidiga modellen) ett bra tag utan att hitta nåt som verkar bra så nu skulle ja vilja ha tips på andra bilar som är med liknande prestande osv. Kan lägga upp till 160 000 :- Sitter och letar varje ledig sekund, men vet inte vad man ska hitta på! Börjar kännas som det är nödvändigt med en ny bil efter missödet med den andra, man blir så jävla låst! Så ge mig tips! Säg inte bara "BMW" tex, mer specifikt med modell och så vill jag ha! mvh Adde87



Svar på inlägget: Köpråd: vad ska man köpa?



Volvo S60R är ju Sportiga, 300hk ofta AWD. ligger pris mässigt runt 145-200tkr Om man gillar volvo såklart.


http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar Du får filura ut vilken bil du vill köpa innan du gör en köprådstråd. sök runt på forumet och på blocket, använd din blogg till personliga funderingar och skapa sedan en köprådstråd när du bestämt dig för en eller ett par olika modeller. (och om det inte redan finns en köprådstråd om dem)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka