KÖPRÅD: Chrysler PT Cruiser -00

hej alla. funderar på att bytta bort min passat till en Chrysler PT Cruiser -oo? vad säger folket om det? nåt som man ska akta sig för? bilen har rullat 20000mil. men ny besiktad. tacksam för all hjälp.



Svar på inlägget: KÖPRÅD: Chrysler PT Cruiser -00



PT Cruiser har rolig design och är rätt praktisk, men drivlina och chassi är baserat på Chrysler Neon och kvalitén är på modern amerikansk nivå; a´la Happy meal leksak. I alla fall till känslan, grejerna håller. Surrig och tråkig motor (2L) och krocksäkerheten är inte den bästa heller, men en "roligare" och mer personlig bil än en Passat. Svårt att säga vilken som är bäst, får du ett bra pris på Chrylsern kanske det vore kul med något nytt?


dom grejer vet jag, joo byta jämt vore inte fel..passaten kosta mig typ inget..haha. men var är det vanligaste felet på dom förutom el-fel?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka