Köpråd bmw e39 528i

Hejsan jag funderar på att köpa en e39 528i och undrar vad kända fel och fördelar är på dem? Vet att de går att styla dem en del:) Undrar lite om man kan koppla in en baslåda till original sterion för den är så stilren så jag inte vill byta ut den.



Svar på inlägget: Köpråd bmw e39 528i



Tja Kolla http://www.autopower.se/Guider/Begagnatguiden/E39/ Så ser du dom vanligaste felen... Ja de går att montera baslåda/slutsteg till org sterion antingen köper man hög till lågnivå omvandlare, typ http://www.mds.se/sv/product/1093/MDS-H . omvandlare Lr så kanske de kinns färdiga kablar till den beror ju på vilket högtalarpaket den har!


tack så mycket för svaret david:D


Viktigast är att du hittar ett välskött exemplar. Har du fastnat för någon specifik bil än? Lägg gärna ut länken här isf. Mvh:Thomas



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka