Volvo v70r awd packbox sönder och går orent

Tjena! Tänkte fråga om lite köpråd. Jag har nämligen kollat på en volvo v70r awd 98:a automat. Gått 20000 mil. Men ägaren säger att packboxen är sönder så den läcker olja och att olja trycks fel så den går lite orent. Ringde till en verkstad och dom tog 5500:- för att byta packboxen men kan det verkligen ha med att bilen går orent? Och vågar man köpa denna. Han har sänkt priset på den från 58000 till 45000 på grund av felet.



Svar på inlägget: Volvo v70r awd packbox sönder och går orent



Mja kanske. Kan ju vara att vevhusventilationen är igensatt och då kan man få dålig gång + att trycket i motorn trycket ut packboxarna. Men gången kan ju bero på andra saker med. Svårt att säga nåt om huruvida man törs köpa den utan att veta mer. Attd en går dåligt kan ju vara nåt väldigt simpelt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka