Köpråd Peugeot 206

ska köpa en liten billig bruks bil till min mamma o ja tänkte en Peugeot 206 -01. Vad ska jag kolla efter som e vanliga fel o dyligt och vad har bilen för + och - ?? tacksam för svar



Svar på inlägget: Köpråd Peugeot 206



Länkarmar. Håller inte speciellt länge. Mvh. David.


Kan köpa min om du vill. 38tusen. 14tusen mil på mätaren Byt en hel del. Som min vän ovanför mig skrev. Länkarmar är ett problem. Ska byta min vänstra. Bussningarna är kass i den. Bromsarna behöver man se över. Lambdasonden. Tändkasseten ev. Bra och rappa bilar annars.


Har för mig att franska bilar i allmänhet brukar vara ganska dåliga i lacken?


På vilket sätt? Min lack är varken dålig finish på eller drabbad av rost what so ever. Mvh. David.


Nej jag har faktiskt inga bra svar på varför, jag har hört det av en som ägt franskt. Skulle isåfall vara att lacken bara var i allmänt dålig kvalité på hans bil? Var kanske dumt att ta upp det utan att veta det ordentligt.


Jag skulle faktiskt vilja säga att just peugeot är riktigt bra i lacken, kolla gamla MI16 och 205 Gti, många av dem ser faktiskt helt OK ut fast det har gått över 20 år sen dom rullade av bandet.


Hahaha


Lacken är nog inte sämre än på någon annan bil. Det handlar ju mest om hur lacken tas om hand. 206 tror jag är en bra liten bil. Finns ju många så prutmån lär ju finnas. Personligen skulle jag satsa på en Roland Garros, en lite lyxigare version med skinninredning och lulllull.


brukar kunna knarra som fan i framvagnen, oftast länkarmarna då. Bromskivorna bak brukar ha en förmåga att rosta på de flesta mindre peugeoter, vet dock ej hur det är med 206.






Nackdelen är att den är grön Svart ska det vara



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka