Köpråd: En sportig variant

Tjenare Ska inhandlas en ny bil hade jag tänkt. Det jag hade tänkt mig är en bil som har drag när man trampar på gasen och den ska vara normal i storleken. Kombi och små bilar som golf kan man skicka åt sidan. Har kollat runt lite på Google, Blocket, Garaget osv. En bil med drag så det känns och den ska vara någelunda sportig. Kunna slänga på ett häftigt kjolpaket så själva bilen kan dra till sig lite ögon. Skulle vilja se vad ni har för slags förslag på vad man kan kolla efter enligt mina förslag här ovan. Det jag har kollat mest på är BMW E32 och senare modeller samt Alfa Romeo 156 Twin-spark. Men jag har inte känt den där 100% känslan som jag söker. Så skulle vara jätte tacksam om ni kunde hjälpa mig med några förslag på en sportig bil.



Svar på inlägget: Köpråd: En sportig variant



Budget? Övriga krav? En mindre Bmw än E32 kanske är något intressant?


Läs igenom rubriksanvisningarna och gör en mera specifik fråga gällande modell samt prisklass. Använd även sökfunktionen, det finns massor av köpråd som kan passa. http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka