Köpråd av grafikkort

Nu sitter man här igen och kollar på grafik korten och är lite små sugen då mitt nuvarande grafik kort inte klarar de grafik kraven jag har. Samtidigt poppar det upp en massa frågor ?! Vilket ska man ha? vilket kort är mest pris värt?! Det kort jag har nu är det som var på topp för ett par år sedan Nvidia 6600 ultra Det jag söker efter är ett grafikkort i 1000-1500 kronors klassen Har bara ett krav är att det ska vara hdmi utgång ^^ och pci-E kort http://www.jmedata.se/ http://www.komplett.se



Svar på inlägget: Köpråd av grafikkort



Jag tror nog du är ute efter en HDMI-utgång För det ändamålet skulle jag rekommendera ett ATI då de har integrerat ljud också.. Om du har PCI-Express i datorn skulle jag kunna rekommendera ett sånt här till exempel: http://www.inet.se/artikel/5408670/xfx- . 50-1gb-xxx Kollar du på forumet på Sweclockers.com så finns det någon rabattkod för fri frakt dessutom.


tack


+1


Readon HD4850 512mb PCIE kan jag rekomendera då jag har ett sådant själv och det funkar bra till alla spel. Dommest krävande spel jag kört är Crysis Call of duty 2, 3 Modern warefare 1, 2 med flera liknande Program:Autocad 2008, 2009, 2010 och andra lite mer krävande 3D-program Köpte mitt på www.alina.se Funkar klockrent.


Vad har du för processor?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka