Samlingstråd: Vad är min bil värd?

Här samlar vi alla frågor kring vad en viss bil kan tänkas inbringa för pris. Tänk på att du med fördel kan söka på exempelvis www.blocket.se eller andra försäljningssiter efter din bilmodell för att få ett riktpris. Dock kan det vara svårt att hitta exakt rätt bilmodell pga den är ovanlig, ombyggd eller specialutrustad, då passar det utmärkt att fråga här. Tänk på att det inte är annonsering i denna tråden utan bara fingervisningar om bilens värde



Svar på inlägget: Samlingstråd: Vad är min bil värd?



Jag hade vart himla sugen på att veta vad min s70 skulle vara värd till rätt säljare. Alltså till den som köper bilen för vad som är gjort och sakerna som sitter på, inte för att det bara är en s70. 120.000 kanske?


S40 med ungefär den specen går för 100-130kkr 80kkr om du har bråttom. Det är knappt vad delarna kostar, så bil + jobb + mappning etc ingår gratis


Golf 2 -84 med cirkus 10 000 mil på mätaren, hade varit kul att veta vad den kan vara värd. Bilder finns i galleriet. Köpte den i april förra året för 5500:- , vad hade ni varit villiga att bjuda?


1000:- 2lax om den e besiktigad o skattad


Om den är i toppskick så kan nog en golf entusiast säkert köpa den för 10-15000 eller mer med tanke på miltalen. Men den ser rätt så matt ut i lacken och bara det drar ju ner priset mycket.


Vad får jag för min 200sx som gått 15 000mil måntro? I fint skick utan större defekter. Dock är ju inte kjolpaketet på än, men försök föreställ er.. 40 000?


Ska fixa det i sommar sen, ge det ett försök i alla fall, men tidigare ägaren hade tvättat bilen med avfettning och inte spolat av bilen ordentligt så lät han den stå i solen, så det har torkat in i lacken, vilket innebär en hel del rubbade bara det Lyckades pruta en 500ing också när jag köpte den


Min 850 T5 Ca 20.000mil Manuell Helläder inredning(fint) Bra bruksskick på lacken Metallic Djur/rök fri Saknar servicebok Kvitton finns från deverse motordelar/reservdelar finns AC Färddator Elspeglar Sätesvärmare fram Elhissar Taklucka(defekt) R front Större turbo Chip Sportluftfilter Nya tänddelar Priside?


skulle gissa runt 25 000kr - 35 000kr






aa runt 35-45 tusen


Vad kan ja få för mig tror ni? V70R saffran. 19000 mil manuell s-såld original Fick ett bud på 72 som ja tackade nej till.. kanske var dumt de?


Fick du 72,000:- så hade du fått ett jäkla bra pris för din bil , den listar 59-66,000


skulle tro runt 10-15 k beronde på nysbes nyskattad osv fast spelar inte sån stor roll ska inte säljas iaf


Börjar få funderingar kring att skaffa en nyare bil, men är rädd för att ja kmr bli tvungen att få betala skyhöga priser för att komma upp i samma komfort/utrustningsklass som nu... Va tror ni jag skulle kunna få för min.. -S40 2.0t -99 200hk -12.200 mil -Lacken har ständigt varit lackkonserverad. -Fullutrustad med allt utan antisladd -Beige helskinn "Art edition" - (Limited Edition) -Bränslevärmare! -Färddator -Armstöd -Klimatanläggning -Farthållare -Delningsbar krok -Stora stereon m.m -2 ägare Det är gjort på den.. Lackat kjolpaket Xc-grill Klarglas Tonade rutor Sänkt 40mm runt om Bra Ljudsystem Är även lackade bromsok men syns knappt längre Hörde mig för på Dinbil på tagenevägen i Göteborg. Han kunde ge mig 15 000kr för den utan att ha sett den då..


Listpris och verklighet är inte samma sak. Med manuella lådan ligger de mellan 80-90 på blocket för. Kan tyckas lite högt..


Jo Blocket all ära, man kan ju kolla vad folk begär, men hur många blir sålda till de priserna ?? Men de e klart man kan ha tur hitta rätt köpare som vill ge vad man vill ha ............... Inte lätt, har sålt så mycket bilar under åren och de som köper ska helst ha det gratis tror dom


tja vad tror ni min bmw 525tds touring -95 är värd 31000mil lastbilsreggad nyskattad samt bes i dec dragkrok chippad ny servad med olja filter ny koppling lite små ful i karossen lite rost trösklar samt skärmar pärlan kort taget vid inköp lite ändrinar har ja gjort tex avgas är nytt inte som på bilden


med tanke på ?sänkningen? kanske 10-15000?


andra fjädrar är beställda ägaren innan har kapat orginal typ 4 varv går knappt åka i har beställt en 30/30 sats vad tror ni om det



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka