Köpråd "Busbil" 20-30k

Hallå, Rattar för tillfället en Passat -99 1,6, jag skulle vilja få tips om "busbilar". Med Busbilar menar jag en liten bil med stark motor iaf 100+ hk och bra väghållning, provkörde en polo gti från -09 igår och blev helt frälst.. <3 Vad finns det för liknande bilar för 20-30k billigare gör inget.. mvh Henrik



Svar på inlägget: Köpråd "Busbil" 20-30k



Bmw 325 E30, klassisk busbil och för de pengarna hittar du en fin. Finns billigare än så, men se upp för de är ofta hårt körda. Vilket visserligen gäller de flesta körglada bilar som kommit upp i ålder, och ner i pris. Populär bil, köp en fin och håll den i bra skick är det inte omöjligt att du får igen pengarna när du säljer den. Efterfrågan är relativt stor men det börjar bli ont om fina exemplar. 325 är i alla fall liten, med riktigt bra väghållning, bakhjulsdrift och en rak sexa på 170hp. Bör hålla dig road Annars finns Peugeot 205 GTI, lite mer lik Polo. FWD och lätt vikt samt bra väghållning. Även 205 GTI är smått kultklassad, men går trots allt att finna riktigt billigt. Du kan nog hitta en hygglig GTI för runt 10k 125hp är det i den i alla fall, väger runt eller strax under 1ton om jag minns rätt.


Honda civic Esi/Vti Peugeot 205 gti Golf gti 16v suzuki swift gti 16v Finns mkt, förvänta dig dock inga nya årsmodeller för dom pengarna dock.


Använd sökfunktionen och återkom när du har en mera specifik fråga gällande modell.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka