Köpråd: Audi A6 2.8l quattro -99

Jag ska åka och kolla på en Audi A6 avant 2.8l quattro Automat Bilen har gått ca 19000 mil. Vad jag förstått av tidigare trådar jag läst så ska man kolla noga på länkarmar. Vad kan det kosta att byta dem? Samt vara beredd att göra ett kamremsbyte vid 20 000 mil som kostar ca 20 0000 kr! Finns det något annat man bör kolla extra noga på?Svar på inlägget: Köpråd: Audi A6 2.8l quattro -99Finns att köpa förstärkt länkarmskit på blocker från 1800:- och uppåt så det är lugnt Du menar 20000:- hoppas jag tror däremot att du kan komma betydligt billigare undan om du kollar runt med olika verkstäder. Annars har jag inte direkt ont att säga om bilen, underbart att det är quattro med För mer information så rekommenderar jag att du tar en titt på www.nordicaudi.com också, grymt bra information där.


Jag gjorde kamremms byte på min audi 2,8 själv.Tog lite tid men på en kväll gör man de om man skruvat en del.kostade ca 5000kr för alla delar.Rem,spännare,vattenpump,spännhjul,o termostat ska byttas när man ändå håller på.


Tack så mycket för svaren! @livinload: Självklart menade jag 20 000:- Annars hade det varit lite smådyrt, minst sagt Förstärkt länkarmskit låter ju kalas Ska ta mig en titt på nordicaudi. Tack för länken! @Mkiv77: Efter lite läsande i trådarna och infon att det skulle kosta 20K så tog jag för givet att det var en massa mer jobb än vanligt. Supertack för infon jag fått!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka