Köpråd: BMW e36 328 1996

välj annan bil Bry dig inte ens om att ringa mer lr nåt ..Svar på inlägget: Köpråd: BMW e36 328 1996Eller köp den väldigt billigt.


Om man går tillbaka till 96, Det var inte alla bilar som hade Ac, inte bara BMW även andra märke, Ac var ofta på större modeller och tillval för mindre modeller som kostade rätt mycket mer då folk var nöjda med enbart vanligt fläkt. 3 serien var en liten bil och billigare modell därmed såldes utan Ac om man inte ville har det. Idag alla vill har Ac i sina ny köpta bilar men så var det inte för 15 år sen. Man kan kalla det för evolution.


Ok, men om man inte ser till att den inte har ac eller servicebok från Tyskland så finns allt annat. Och den verkar vara riktigt fräsch. Nästan alla 328 på blocket är importerade och de flesta har bristfällig dokumentation. Man får nästan alltid räkna med att Tyska bilar är spolade. Vad skulle ni ge för den bilen då?


Utan att ha tittat på bilen är det svårt att säga vad man bör ge. Det beror väl på hur mycket du vill ha den? På så här gamla bilar behöver man kanske inte stirra sig blind på serviceboken, gå på skick & känsla. För 40' så ska den vara i bra skick. Själv hade jag hoppat den eftersom den saknar AC och skinn.


25 eller walk away


*host* www.autopower.se Där hittar du dels begagnatguiden med vanliga fel och vad man skall se upp med på olika modeller, bla E36. Och dels finns importguiden, läs gärna igenom den för där finns en hel del smarta tips på hur man kontrollerar äktheten.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka