Köpråd: Datsun Cherry!

Tjeena! nu ä de så att jag har spanat lite på en Datsun cherry te vintern.. Modell 79-81.. Någon som har någon erfarenhet dom? eller av datsun överhuvudtaget..? Och ja, jag vat, Datsun och Nissan är i princip samma skit.. Så svar som t.ex "typ samma grejer som nissan" behövs ej. Tack på förhand.Svar på inlägget: Köpråd: Datsun Cherry!obekväma säten och dålig ljudisolering har dom i.a.f. Och om det är cherry n10 du syftar på så tillverkades dom från 1978 till 1982.


Varför just en Datsun Cherry? utseendet? ovanligheten? Vad jag anar är att det kan vara knepigt att hitta delar då Datsun Cherrys inte är så vanliga. Om du ändå vill ha en lite äldre udda bil, varför inte kolla på första generations Honda Civic eller Toyota Starlet? du får udda bilar med bakhjulsdrift och bakhjulsdrift i småbilar är inte vanligt


JOmen visst är det den jag menar allt..


Njää, den är billig, besiktad, körbar å blir skattebefriad efter nyår. men visst är det en fördel att dom är ovanliga.. Bilar som inte syns finns inte vetu!


Datsun Cherry är snygga modeller , synd bara att dom är så ovanliga , hoppas att du hittar ett bra Cherry köp


http://www.blocket.se/uppsala/Blivande_ . =2&w=3 bara att slå till .


synd man bor långt ifrån,annars hade d ju bara varit till att hämta.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka