Köpråd: Hyfsat rymlig kombi

Jag och min sambo funderar på att byta bil då vi har skaffat hund, och kör nu runt i en 03'as 330 coupé, vilket inte är det mest ultimata för hunden att åka där bak. Då vi båda i dagsläget är 20 år gamla så har vi inga planer på att skaffa barn än så någon barnvagn behöver inte få plats.. Kraven är väl att den inte ska ha mindre att köra med än vad våran nuvarande 330 har, den får inte vara framhjulsdriven heller, helst inte automat, behöver inte heller vara någon jättebil så som audi a6 typ.. Så nu till min fråga. Några förslag?



Svar på inlägget: Köpråd: Hyfsat rymlig kombi



Varför inte bara byta till en likadan bil fast Touring?


e39 530 -00, -01 ? ok kanske liknande a6 i storlek me ändå.


Mercedes C320 T, snygg bakhjulsdriven kombi med 224 hk, alltså liknande prestanda som eran 330. Den är rymlig så det räcker till två pers och en hund. Finns även under senare årsmodeller som C350 T med 272 hk. Mycket trevlig bil att både köra och se på! Annons exempel: http://www.blocket.se/goteborg/Mercedes . 18&w=3 http://www.blocket.se/stockholm/Mercede . 18&w=3


Känns lite tråkigt sådär bara


Audi s4 är väl lagom i storlek .. och billiga nu...


Mercedes hade jag undvikit, rost och elektronikstrul i en högre grad än "vanliga" bilar. Som redan sagts, varför inte en 330i Touring? Annars är Lexus IS200/300 Sportcross en riktigt fin bil, pålitligare rent statistiskt än Bmw men är inte förarens bil på samma vis men framför allt. Inredningen känns som plockat ur en Toyota Corolla... Annars är Alfa 156 en fin bil, visserligen fwd men en riktigt bra sådan. Inget jag själv valt över ovanstående, men ett alternativ trots allt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka