Köpråd: Audi 100 TQ Avant -88

Hejsan igen Fick ett erbjudande utav en polare som ska sälja sin Audi 100 Turbo Quattro Avant -88, som har gått 19000 mil. Lite rost på skärmarna. Fräsch Skininredning. Startar och går bra. Chippad. Och Priset var ENDAST 5000Kr Kompispris. Så nu undrar jag vad ni här på garaget tkr MVH..Svar på inlägget: Köpråd: Audi 100 TQ Avant -88är den besiktad och skattad? fortfarande, jag skulle ha klippt till på den.


Den är varken Besiktad eller skattad, Men jag tkr 5000 är väll ingenting för en fräsch Turbo Quattro,som bara har gått 19000 mil?


Om du är beredd på att den eventuellt inte går igenom besiktningen så tycker jag du skall köpa den


Bilen är tänkt att ha som projekt bil, Fräshas upp ordentligt, och sen blir det trimning. För jag har hört att dom där Audi 5orna är skottsäkra Dom måste väll klara upp till en 250 Hk iaf??


Dom kan gå riktigt bra dom om man fixar till dom !


Aa har hört att man kan få dom gå riktigt fiint.. Och jag köpte bilfaan Den låter riktigt fint


grattis! 5orna låter gudomligt braKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka