Köpråd: Parti fälgar. Köpa med eller utan däck?

Har kommit över ett parti fälgar dirrekt från fabrik. Tänkte ta hem ca 80 fälgar och se om det går att kränga eller ej. Nu är bara frågan om man ska ta hem med monterade däck eller enbart sälja lösa fälgar? Däckkostnaden på 235-35-19 är ca 2500 mera per set ink monteringen. Självklart "budget-däck" för dom pengarna. Så vad skulle ni vara mest intresserade av om ni var spekulanter på fälgar? ink däck eller fixa däcken själva?Svar på inlägget: Köpråd: Parti fälgar. Köpa med eller utan däck?Hittar du "kända" budgetdäck som ligger 20-30% under däckonline i pris hade jag satsat på att sälja dem färdiga med gummi på, om du har ungefär samma pris som andra däckhandlare är det bättre att sälja utan. Kan kunden själv välja om man vill ha budget eller prestanda däck.


Bra fråga. Har du kollat om du kan konkurrera i pris med tex http://www.infosite.se eller liknande med eller utan däck? De säljer 19" fälgar med monterade budgetdäck från 9500:-. (Om det är lönt att endast jämföra priserna). Om jag skulle köpa fälgar skulle jag nog köpa utan däck och sen köpa till "ordentliga" däck, men det är väl knappast alla som gör eller tycker att man ska göra så.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka