Vad ska jag skaffa mig för bil?

Tjenixen allihopa! Sitter nu och grubblar över vad jag ska skaffa mig för bil! Som dom flesta är jag intresserad av lite skönhet, och lite fart när man rör vid pedalen! problemet blir väl alltid priset i slutändan, men jag tycker en summa runt 15 000-25 000 kan funka! Har tidigare ägt Honda Civic och Toyota Celica, så bilar i den klassen finner jag intressant Är inte intresserad av Volvo. Kom gärna med länkar/bilder och förslag Hjälp en okunnig stackare! Fridens liljor!



Svar på inlägget: Vad ska jag skaffa mig för bil?



BMW 540 e34 mycket liv när du rör vid gasen, och dom ligger runt den prisklassen för en hyffsad


Använd sökfunktionen för attt få inspiration återkom med ett köpråd när du vet vilken modell/märke du är intresserad av. Läs även rubriksanvisningarna http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar Låser härmed tråden.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka