Köpråd: Familjebuss 25-40 tusen klassen

Är ny inom denna kategori, men behöver nog en liten buss att slänga in familjen i nu. Kollat på chrysler grand voyager, opel zafira och vw sharan, som kan vara alternativ. Va tycker ni för nackdelar, priser på service mm väger ju också in. Efter mitt sökande verkar det luta åt chrysler grand voyager runt -98 vet att det kom en ny bättre kaross -01 men då blir pengen helt annan. Tips?Svar på inlägget: Köpråd: Familjebuss 25-40 tusen klassenoch skillnad mellan chevrolet transporter och voyager, de ser väldigt lika ut och byggdes samma år typ, å sedan pontiac transprter.... tycker minibuss är en liten djungel :-P


Mycket waller med Chrysler.. Köp en äldre generation previa. Mittmotor och bakhjulsdrift.. Skitroliga bilar Men annars en Sharan är ju alltid trevlig.. Så länge du inte kör runtruntrunt på fullt rattutslag i 70..... För då välter de


ja just det ja toyota, ska kolla lite mer på dem. Runt runt i 70 är väl inte min grej, men vill ju iaf ha en relativt säker ifall man behöver väjja


möjlighet till att kunna fälla sista stolsraden är viktig, opel zafira är en mindre bil men där vet jag att man kan få ett plant lastgolv, är mest behov av 5 platser å mycket bagage..


Voyager är det bara växellådan som kan strula ifall man har använt fel olja.. Ifall den är servad rätt så är det en toppen bil.


tycker faktiskt voyager är den som ser bäst ut också


gäller det samma för chevrolet transport också? vad skiljer dem åt för övrigt voyager/transport?


http://www.automotorsport.se/biltester/ . ota+Previa Lite att läsa.. Men ger bra information. Personligen skulle jag ta en Voyager. Riktigt skön bil.


Skulle valt Voyager, trevlig bil men växellådan är som sagt en svag punkt.


Fasiken va bilar kan ge en ågren! Har ingen som helst lust att sälja skodan, men blir nå ett ont måste.. Men det verkar ju luta åt chrysler om det blir en liten buss... Men lådan gäller det oavsett motor eller är det nån som är bättre? Om den pajjar va kostar det att åtgärda?


Ifall den pajjar så är det nog en ca 10 000kr eller liknande. Men min familj har haft Chrysler i över 10år. Ingen låda har pajjat för oss. Då har våran voyager gått snart 33k mil. Men som sagt ha inte i fel olja. Det är oftast den vanligaste orsaken på att lådorna går sönder.


vet du om det är stor skillnad mellan generation 3 och 4 1996-2000 och 2001-2007,


Främst skiljer krocksäkerheten om jag inte minns fel, inte för att generation 3 var dålig men generation 4 är bättre. Utan att för den sakens skull höra till de säkraste du kan köpa.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka